Топ 7 Транспорт Симс

Изгради свој сопствен транспорт систем со сим игри

Транспортни симулациски видео игри експлодираа во популарност во доцните 90-ти и раните 00-ти. Тие се занимаваат со јавни или приватни системи и покриваат различни начини на превоз, вклучувајќи автомобили, контрола на летање, авиони и возови.

01 од 07

"Железнички магнат II"

Рон Левин / Getty Images

"Railroad Tycoon II", првото продолжение на оригиналниот "Railroad Tycoon", претставува сложен и предизвикувачки транспорт за изградба и управување со пругата. Стратегиските навивачи ќе уживаат во обидите нови стратегии и откривање кое најдобро функционира.

Играчите се задолжени за повеќе од 50 воз мотори од целиот свет и над 30 видови товарни автомобили.

02 од 07

"Железнички тајкун 3"

"Railroad Tycoon 3" нуди подобрен кориснички интерфејс за играчите на неговиот претходник "Railroad Tycoon 2." 3D графика се појавуваат во серијата за прв пат. Играчите се соочат со предизвикот да изградат успешна железничка индустрија и да го искористат берзата додека играат преку 25 сценарија. Овој голем буџетски влез во серијата Railroad Tycoon е достоен додаток на било кој превозник ентузијаст.

03 од 07

"Симулатор на АТС"

"ATC Симулатор" има се што ви треба за да ја доживее работата на контролор на летање. Графиките не се фенси, бидејќи тие ги претставуваат вистинските мапи кои ги користат АТЦ. Звукот се состои од сигнали и гласови на пилотите, но искуството се чувствува автентично и се препорачува за секој кој размислува да влезе во полето на кариера. За оваа игра не е потребна интернет конекција за играње. Повеќе "

04 од 07

"Сообраќајниот гигант"

Се концентрира на изградба на систем за јавен превоз во "Обвинителскиот гигант". Со 25 видови на транспорт на располагање за изградба и управување, ќе игра за да се стави јавен превоз на вистинскиот пат со подземни возови, трамваи, автобуси и многу повеќе. Играта вклучува повеќе од 500 згради, 25 транспортни средства и европски и американски градови.

05 од 07

"Rails Across America"

Ако управувањето и градењето на империите е нешто што ќе уживате, ќе ви се допадне овој воз обичен натпревар. Во "Rails Across America" ​​вашата работа е да донесувате одлуки за железничка компанија и да изградите успешна империја. Временските табели се протегаат од средината на 1800 година до блиска иднина. Ова е стратешка игра во реално време со стотици песни и илјадници возови кои го преминуваат северноамериканскиот континент.

06 од 07

"Локомоција на Крис Соер"

Врз основа на "Транспорт магнат", целта во "Локомоција на Крис Сојер" е да се изгради транспортен систем помеѓу градовите. Транспортот не е ограничен само на возови, вклучува автобуси, бродови, трамваи и други методи. Графиките се малку застарени, но игра е зависност.

07 од 07

"Аеродромот магнат"

Дизајн, изградба и управување со сообраќајот во "Аеродромот магнат". Изберете еден од 75 градови во кои ќе управувате со целиот аеродром. Ќе мора да направите договори со авиокомпаниите, да поставите безбедност и да управувате со застојот на сообраќајот. Вие сте одговорни за поставување на писти, хангари на авиони и терминали додека го дизајнирате вашиот аеродром.