Листа на места за да најдете бесплатни Sony PSP превземања

Места за да најдете бесплатна содржина за Sony PlayStation Portable

Подолу е листа на најдобрите места за преземање на бесплатни Sony PSP апликации. PSP е мал уред за лична забава со можност за мрежно поврзување, кој нуди вграден Wi-Fi за симнување на апликации, музика, видеа и други видови на содржини

Не е лесна задача да пронајдете и да преземате бесплатни PSP апликации и игри. Многу од нив се толку стари што линковите за преземање повеќе не работат. Доколку сакате да преземете повеќе преземања од PSP од доверлив извор, проверете ја официјалната Sony PlayStation Store каде што можете да купите PSP игри.

Совет: Повеќето од апликациите на PSP кои се наоѓаат во линковите подолу бараат од вашиот PSP да работи со homebrew софтвер. За да ги добиете овие преземања на вашиот PSP, копирајте го преземете директно во соодветната папка на PSP; види ги овие упатства за чекор по чекор помош.

Каде да се најдат бесплатни PSP App Превземања

За почеток, проверете ги нашите Cool Homebrews за листата на PSP за нашите сопствени избори во најдобрите апликации за homebrew.

Забелешка: Некои од овие преземања на PSP може да бидат во архива како ZIP или RAR датотека, и затоа може да се бара користење на датотека unzipper програма како 7-Zip.

Забелешка: Сакате да ги користите овие PSP апликации на вашиот компјутер? Има многу PSP емулатори таму што можат да го направат ова, вклучувајќи го и бесплатниот PPSSPP со отворен код.