Кои "Игрите на Тони Хок Про Skater 'се назад компатибилни за Xbox?

Уживајте во гроздобер Tony Hawk Pro Skater игри на вашиот Xbox 360

Објавувањето на "Tony Hawk Pro Skater HD" на Xbox Live Arcade во 2015 година го подмлади интересот за играње на класичните THPS игри. Ако имате Xbox 360, вреди време да се проценат сите постари Xbox верзии на игрите на Tony Hawk за нивната компатибилност за назад.

"Прони скитор на Тони Хок 2x"

"Pro Skater 2x" на Тони Хок игра добро на Xbox 360, но чести паузи од една до три секунди се случуваат кога се движите низ менијата. Може и да се сретнете со ретка кратка пауза за време на игра за неколку секунди. Играта е забавна и вреди да се подигне за вашиот Xbox 360, особено ако не сте задоволни со "Tony Hawk Pro Skater HD".

& # 39; Tony Hawk Pro Skater 3 & # 39;

THPS 3 бара вашиот Xbox 360 да биде поставен на режим 480P; било која друга резолуција предизвикува играта да се замрзне на белото лого на Xbox. Кога ќе преминете на соодветна резолуција, таа игра перфектно и веројатно е најдоброто изведување на трите титули на Tony Hawk за Про Skater на Xbox 360.

& # 39; Tony Hawk Pro Skater 4 & # 39;

"Pro Skater 4 на Tony Hawk" содржи некои графички проблеми и повремени проблеми со фрејм, но ништо што влијае многу на игра. Сè уште е возможно.

Пристапност за игри

Сите игри изгледаат одлично усовршени и измазнуваат со назад компатибилноста на Xbox 360, а контролорот на Xbox 360 се справува со овие игри. Можете да ги собереш се користи за само неколку долари секој онлајн.

Други Тони Хок Игри

Двете подземни игри на Тони Хок исто така се назад компатибилни со Xbox 360. " Американската пустелија на Тони Хок " е исто така компатибилна. Играњето на верзијата на Xbox 360 обезбедува подобро искуство во игри.