Научете како да играте Farmville 2 Дури и ако немате Фејсбук профил

Вие не треба да биде на Фејсбук да игра Farmville Игри

FarmVille беше една од најголемите игри на Фејсбук , а сега има FarmVille 2: Country Escape да уживаат. Но, не мора повеќе да играте преку социјалната мрежа на Фејсбук, ако не одлучите да го направите тоа. Инвеститорот, Zynga, го направи Farmville 2 достапен на повеќе начини, вклучително и преку сопствена веб-страница и преку преземања на апликации.

Ова е одлично ако сакате да играте на вашиот престој на работа или во училиште каде Фејсбук е блокиран, ако ја надминувате зависноста на Фејсбук, но сепак сакате да ја играте Farmville, не сакате да имате сметка на Фејсбук, или ако само не сакаат да играат игри додека се бомбардирани со Фејсбук известувања.

Оригинална FarmVille на веб-страницата на Зинга

Играњето на оригиналниот FarmVille од Zyngagames.com е јасна, но ќе ви треба сметка на Фејсбук за да ја пуштите сега - сте користеле за да можете да ја играте со создавање на сметка на Zynga, но тоа очигледно се променило.

Farmville 2 не е потребна сметка на Фејсбук

Можете да играте Farmville 2: Country Escape на Zynga, и направете го тоа без сметка на Фејсбук. Zynga нуди Farmville 2 како може да се игра преку својата веб-страница со сметка на Zynga. Се што треба да направите е да се најавите со вашата сметка на Zynga или ако немате уште една, создадете бесплатна сметка на Zynga.

Можете исто така да се најавите во Farmville 2 користејќи ја вашата сметка на Facebook; FarmVille 2 ви овозможува да играте со било кој метод.

За да ги репродуцирате игрите на Farmville преку вашиот веб прелистувач, ќе треба да го овозможите Adobe Flash.

Самата игра изгледа и игра токму онака како што тоа го прави на Фејсбук, само без окови за друштвени мрежи. Овие се заменети со различни специфични карактеристики на FarmVille.

Има активност на страната која ви ги дава најновите ажурирања од вашите пријатели во играта или сите кои моментално играат Farmville, ви овозможи да знаете сè што сте го доживеале.

Можете исто така да ги проверите сите ваши тековни барања и да останете во тек со вести на Farmville, кој следи за сите најнови случувања во играта.

Играјте Farmville 2 на вашиот Windows компјутер, паметен телефон или таблет

Додека Farmville не е достапен како апликација за уреди и компјутери, сепак, FarmVille 2: Country Escape е. Можете да го најдете за Windows PC, Android и iOS уреди.

За да играте на Windows PC , преземете FarmVille 2 од Microsoft Store за вашите Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile и Windows Phone 8.1.

За да играте на вашиот Android уред , инсталирајте ја FarmVille 2 од продавницата на Google Play.

За да играте на вашиот Apple iOS уред , преземете ја апликацијата FarmVille 2 од iTunes користејќи го вашиот iPhone, iPad или iPod touch.

FarmVille 2: Country Escape стан ве поврзува со Farmville на истиот начин како што тоа го прави веб-сајтот Zynga, што значи дека не морате да се најавите на вашата сметка на Facebook за да ја пуштите.