Топ 12 бесплатни е-мејл програми за Windows за 2018 година

Зошто плаќате за е-пошта кога можете да го добиете бесплатно?

Имате повеќе од една одлична бесплатна програма за е-пошта на Windows која можете да ја изберете.

Бесплатна е-пошта за Windows?

Windows барате програма за е-пошта - најдобрата бесплатна програма за е-пошта за Windows, се разбира? Не постои. Има многу бесплатни програми за е-пошта, и барем еден совршен за вас.

Се разбира, вие ќе се пријдете на оваа листа лежерно. Ќе погледнете во описите, ќе ги проучувате коментарите, ќе се восхитувате на сликите од екранот, пробајте неколку бесплатни клиенти и проверете кои други програми за е-пошта претпочитаат. Идентификување на вашата совршена бесплатна програма за електронска пошта ќе биде многу забавна!

PS Исто така можете да најдете бесплатни и безбедни услуги за е-пошта на оваа листа.

01 од 12

Mozilla Thunderbird

Mozilla Corporation

Mozilla Thunderbird е целосно опремен, сигурен и многу функционален клиент за електронска пошта и читач на RSS feed. Тоа ви овозможува да работите со поштата ефикасно и со стил, а Mozilla Thunderbird филтрира и несакана пошта.
Преглед на Mozilla Thunderbird | Топ 50 Mozilla Thunderbird совети Повеќе »

02 од 12

Opera

Опера - Бесплатна е-пошта програма. Опера софтвер

Клиентот за е -пошта на Opera е фиксен и флексибилен интерфејс што ќе ги задоволи речиси сите ваши барања за е-пошта, а Opera исто така ги интегрира RSS-каналите во ова искуство. Некои можеби ќе најдат уредник на пораки што недостасува малку на власт, а отсуството на поддршка за шифрирана е-пошта е несреќно. Повеќе "

03 од 12

Mailbird

Mailbird. Mailbird

Mailbird нуди солидно и разумно продуктивно имејл искуство. Добивате да го пробате за една сметка во бесплатна верзија, додека (добрата) поддршка за повеќе профили е резервирана за платената верзија.
Додека Mailbird е растеглив со "апликации", тие обично не се интегрираат добро, а самата обработка на е-пошта може да се чувствува ограничена на основите. Повеќе "

04 од 12

Пегас Пошта

Пегас Пошта. Дејвид Харис

Pegasus Mail е една од најмоќните, најсигурни и генерално најдобри програми за е-пошта достапна за Windows, но интерфејсот може да има потреба од некои полирање за да ги направи неговите карактеристики попристапни.
Pegasus Mail Review Повеќе »

05 од 12

IncrediMail

IncrediMail - Бесплатна е-пошта програма. IncrediMail

IncrediMail е забавен и лесен за користење е-мејл клиент кој додава зачин на пораките што ги испраќате додека ве штити од обиди за спам, фишинг и измами на пригоден начин. За жал, IncrediMail нема некои функции за продуктивност, ако мора да се справи со големи количини на пошта.
IncrediMail Review Повеќе »

06 од 12

Пошта за Windows

Пошта за Windows. Мајкрософт, Inc.

Пошта за Windows е основна програма за е-пошта која ви овозможува да управувате со е-пошта во повеќе сметки со леснотија и безбедност, иако нема повеќе софистицирани карактеристики.
Не можете да поставите филтри, на пример, групи за е-пошта или шаблони за пораки. Повеќе "

07 од 12

Црвеница

Црвеница. Хајнц Чабишир

Mulberry е моќен и неверојатно разновиден е-пошта клиент достапен за сите популарни платформи. Ако има нешто на Малберри, тоа е едноставност. Повеќе "

08 од 12

Foxmail

Foxmail. Хајнц Чабишир

Foxmail е пријатен клиент за е-пошта со многу одлични одлики кои го прават е-пошта лесен и забавен. Вклучува начин за испраќање големи прилози, но не ги обединува поштенските сандачиња низ сметките, на пример. Повеќе "

09 од 12

DreamMail

DreamMail - Бесплатна е-пошта програма. Хајнц Чабишир

DreamMail управува со e-mail и RSS feeds рачно и удобно со канцелариски материјал, етикети и сродни пребарување на пораки. За жал, меѓународната јазична поддршка е ограничена, спам филтерот на DreamMail се чини неефикасен, а IMAP сметките не се поддржани. Повеќе "

10 од 12

Алпски

Алпско-бесплатна е-пошта програма. Хајнц Чабишир

Алпски е моќна програма за електронска е-пошта што ве тера да користите е-пошта продуктивно со автоматизација и многу одвлекување. Повеќе "

11 од 12

Sylpheed

Sylpheed. Хајнц Чабишир

Sylpheed е изненадувачки разноврсна е-пошта клиент. "Изненадувачки" затоа што има пријателски, лесен за користење интерфејс за многуте корисни функции. Повеќе "

12 од 12

i.Scribe

Писател. Хајнц Чабишир

InScribe и нејзината бесплатна верзија, i.Scribe, се вистински малку е-мејл програма камења. Тие се мали, брзи, ефикасни и многу корисни. За жал, тие немаат безбедни пораки, а поддршката на IMAP во Scribe не е совршена. Повеќе "