Топ бесплатни филтри за спам за Windows

Заштедете време и разумност со сигурен филтер за спам

Заштитете го вашето сандаче од спам-и дојдовни вируси и малициозен софтвер-со филтер за спам. Некои од најдобрите алатки за филтрирање на анти-спам за Windows се апсолутно бесплатни. Користете еден од нив ефикасно да ги ослободите Вашите Inbox од сите несакана пошта и да заштедите време и внимание за поважните работи.

01 од 08

Spamihilator

Хајнц Чабишир

Spamihilator е привлечна, лесна за употреба анти-спам алатка која работи со било кој клиент за е-пошта и-благодарение на Bayesian филтрите - има добра детекција стапка. Отстранува повеќе од 98 проценти од спам пораките пред да пристигнат во вашето сандаче. Spamihilator ги испитува сите дојдовни е-пошта и филтри спам. Програмата е високо конфигурибилна и работи со 32-битни и 64-битни Windows компјутери Повеќе »

02 од 08

Спамфенс

Спамфенс е лесен, но високо ефективен сервис за филтрирање на спам и вируси. Таа користи eXpurgate - услугата зад Spamfence - за заштита на вашето сандаче. Нејзиниот вистински недостаток е дека Spamfence се потпира на препраќање и бара две различни сметки за е-пошта. Повеќе "

03 од 08

SpamExperts

SpamExperts Desktop - бесплатен спам филтер. Хајнц Чабишир

SpamExperts прецизно го идентификува и елиминира спем, благодарение на базата на податоци во реално време и синхронизацијата на корисниците. Работи без дополнителна конфигурација со било која програма за е-пошта и само за било која сметка за е-пошта. Програмата може да се распореди локално или во облак, и ги следи дојдовните и појдовните пораки. Со неодамнешното стекнување од MSP SolarWinds, SpamExperts доби интуитивен и лесен за поставување кориснички интерфејс. Исто така, како резултат на преземањето, SpamExperts веќе не е слободен, но бесплатен пробен период е достапен. Повеќе "

04 од 08

K9

Хајнц Чабишир

K9 е прекрасно прецизна, лесна за употреба и брзо учење Bayesian филтрирање на спам. Жал ми е што овој дијамант работи само со POP-сметки и нема далечна администрација. Иако веќе не е во развој, тој сè уште работи добро за многу корисници на Windows. Повеќе "

05 од 08

G-Lock SpamCombat

Хајнц Чабишир

G-Lock SpamCombat е сеопфатен и компетентен бајевски филтер за спам што може да ги користи црните листи на DNS. G-Lock SpamCombat користи филтри за е-пошта за да спречи спам да го направат во вашето сандаче: Комплексен филтер, Бела листа, Црна листа, HTML валидатор, DNSBL филтер и Bayesian филтерот. Оваа програма работи со POP3 и IMAP сметки Повеќе »

06 од 08

MailWasher Free

Хајнц Чабишир

MailWasher Free е флексибилно, елегантно и ефикасно решение за филтрирање на спам. MailWasher Free работи само со една сметка и нема филтрирање базирано на црната листа и сервер, што се наоѓа во MailWasher Pro. Меѓутоа, бесплатната верзија ви овозможува да ги прегледувате пораките на серверот и да ги избришете таму. Оваа услуга за спам во реално време работи со POP3, IMAP, AOL, Gmail и други клиенти. Повеќе "

07 од 08

SpamWeasel

Со полноправно јазик за скриптирање за филтри, SpamWeasel е еден од помоќните бесплатни анти-спам алатки. Додека работи одлично надвор од кутијата, пишувањето нови филтри не е лесно. Овој лесен-за-инсталирачки филтер работи во средина на POP3 низ која било врска. Таа ја рангира секоја порака добиена од бројот на казнени поени што настанала според правилата на програмата. Повеќе "

08 од 08

Филтер за спам од кактуси

Хајнц Чабишир

Cactus Spam Filter е лесен-за-користење и прецизен филтер за спам што работи само со POP3 сметки. Кога ќе го преземете и инсталирате Cactus Spam убиецот, веднаш почнува да го заштитува вашето сандаче. Не се потребни дополнителни подесувања во вашиот клиент за е-пошта. Cactus Spam Filter е компатибилен со Windows 7 и постарите оперативни системи. Повеќе "