Топ 8 забавни програми за е-пошта за Windows

Може да се каже дека клиентот за е-пошта може да биде само смешен како пораките што ги добивате. Но сепак, полесно е да читате и пишувате електронска пошта со некои програми за електронска пошта отколку што е со другите. Тука се најмалку досадни за Windows.

01 од 08

IncrediMail

Incredimail

IncrediMail е забавен и лесен за употреба е-пошта клиент кој додава зачин на пораките што ги испраќате додека ве штити од спем, фишинг и измами обиди на пригоден начин.

Повеќе "

02 од 08

OE Classic

OE Classic. OEClassic.com

Запомни Outlook Express, и се сеќавам на тоа копнее? Дури и ако никогаш не сте користеле Outlook Express, веројатно ќе ви се допадне ОЕ Класик, модернизиран клон на стариот е-маил главен. Лесен интерфејс, поддршка за богато уредување на е-пошта и, што е најважно, фенси Outlook Express е-маил станицата направи OE Classic забавна е-пошта програма за користење. Повеќе "

03 од 08

DreamMail

DreamMail управува со e-mail и RSS feeds рачно и удобно со канцелариски материјал, етикети и сродни пребарување на пораки. За жал, меѓународната јазична поддршка е ограничена, спам филтерот на DreamMail се чини неефикасен, а IMAP сметките не се поддржани. Повеќе "

04 од 08

Yahoo! Пошта

Yahoo! Пошта за Windows. Yahoo, Inc.

Во основа, Yahoo! Веб-страницата за пошта ја претвори апликацијата на Windows, Yahoo! Поштата е сеуште убедливо корисна - и забавно со висококвалитетни канцелариски материјали изградени внатре. (Можете да пристапите до Yahoo! Mail сметките во него, секако, но и Gmail , Outlook Mail на Интернет и AOL .) Повеќе »

05 од 08

Foxmail

Foxmail. Foxmail
Foxmail е пријатен клиент за е-пошта со многу одлични одлики кои го прават е-пошта лесен и забавен. Повеќе "

06 од 08

AOL

Класичен лого AOL. Заедничка Ризница
Услугата за е-пошта на AOL е лесна за употреба, и доаѓа со многу елементи на забава: канцелариски материјал, банери, честитки, звуци, ...

07 од 08

Windows Live Mail

авторски права на авторските права на Microsoft Outlook

Самиот Windows Live Mail не е спектакуларна програма. Но има толку многу прекрасни канцелариски материјали достапни за него, што го прави Windows Live Mail најзабавната е-маил програма за испраќање (и примање) прекрасни пораки. (Во верзии на Windows пред Виста, Outlook Express е слична програма.) Повеќе »

08 од 08

LCARS пошта

LCARS пошта. BENNIsoft

LCARS пошта е прилично досадна е-пошта клиент-ако не беше за одличниот Star Trek-како LCARS интерфејс. Играјте со него користејќи архивирана копија, бидејќи LCARS Mail, за жал, веќе не е активен развој. Повеќе "