Најдобрите анти-спам додатоци за Outlook

Дали го сакате Outlook, но мразат спам? Постојат одлични приклучоци за Outlook кои одам преку новата пошта за вас, сортирање на спам автоматски. Еве ги најголемите одлични анти-спам приклучоци за Outlook.

01 од 08

Cloudmark SafetyBar

Cloudmark SafetyBar е одличен и лесен за употреба несакана и фишинг-пошта решение со одлична стапка на откривање на спам и уште подобар запис за избегнување на лажни позитиви. Повеќе "

02 од 08

SpamBayes

Хајнц Чабишир
SpamBayes Outlook Addin користи софистицирана анализа користејќи ги Bayesian статистиките за да ги ослободи вашите Outlook Inbox од несакана пошта прецизно и на лесен за користење начин. Повеќе "

03 од 08

Disruptor OL

Disruptor OL - Outlook Filter Add-On. Хајнц Чабишир
Disruptor OL е темелен и високо ефективен пристап за елиминирање на спам од вашиот Outlook Inbox. Разрушителката OL комбинира повеќе тактики, што, за жал, го прави малку комплексен.

04 од 08

CA Анти-спам

Хајнц Чабишир

CA Anti-Spam дозволува само пошта од одобрени испраќачи до вашето Inbox, проверка на идентитетот на испраќачот за да предупреди за обидите за фишинг и да ви овозможи брзо да ги пребарувате вашите пораки. CA Anti-Spam страда од проблемите на филтрите за предизвик / одзив благо, и можеби ќе треба да поминете низ спам што го добивате секој сега и тогаш.

05 од 08

Junk-Out

Хајнц Чабишир

Junk-Out е одличен анти-спам plug-in за Outlook. Тоа е комбинација на едноставноста на Bayesian филтри кои само го добие право со многу флексибилност.

06 од 08

MailFrontier Desktop

Хајнц Чабишир
MailFrontier Desktop комбинира голем број анти-спам тактики за да формира силен пакет за филтрирање на спам, но индивидуалните модули не се совршени.

07 од 08

SpamAid

Хајнц Чабишир
Користејќи Bayesian статистика, SpamAid постигнува одлична стапка на откривање на спам и е навистина лесна за употреба.

08 од 08

SpamCatcher Outlook

Хајнц Чабишир
Користејќи филтри за бодување и само-учење, заштитен регистар на спам, SpamCatcher Outlook е високо ефективна (иако не секогаш прецизна) алатка против спам за Microsoft Outlook. Повеќе "