Скракерски софтвер за Mac

Користете го вашиот Mac и еден од овие наслови за софтвер за бележник за дигитално снимање

Заборавете на хартија, лепак и сјајот. Одете дигитално. Овој софтвер за scrapbooking за Mac ви помага да ги организирате, уредувате и организирате вашите фотографии, да додавате дневник и да печатите фото албуми, scrapbooks и други други проекти.

Приказна Рок: Мој спомени Suite

My Memories Suite v2.0 од Story Rock, Inc. My Memories Suite v2.0 од Story Rock, Inc.

Изградба албуми од албум од почеток или со многу шаблони. Онлајн Дизајн Магазин нуди многу повеќе шаблони и документи за користење. За двете Mac и Windows платформи, најновите функции вклучуваат можност за повлекување и спуштање фотографии и документи директно на страници, зумирање за попрецизно позиционирање, преработка на текст и зборовна уметност.

Моите спомени Suite верзија 2 за Mac и Windows

Повеќе "

Трајни впечатоци на хартија: MemoryMixer

MemoryMixer кутија снимена од трајни впечатоци на хартија, Inc. MemoryMixer кутија снимен од трајни впечатоци на хартија, Inc

Највисоко оценет насловот на софтверот за дигитално снимање на компјутер и Mac, можете да го користите InstaMix за да дозволите софтверот да организира елементи на страницата за вас. Употребете ги шаблоните или организирајте се од нула. Печатете до цели 8,5 "x 11" (пејзаж) или 12 "x 12" (квадратни) страници, креирајте CD, направете албуми со стотици страници.

MemoryMixer v. 3 за Mac и Windows

Повеќе "

Avanquest / Nova Development: Експлозија на печатење

Печати експлозија Делукс 3 Mac слика благодарение на PriceGrabber. Печати експлозија Делукс 3 Mac слика благодарение на PriceGrabber

Овој софтвер за креативност на печатење од Nova Development ви помага да креирате секакви проекти, вклучувајќи визит-картички, трансфери од железо и честитки. Таа, исто така вклучува и нова колекција на шаблони за дигитални албуми и украси. Увезете фотографии од вашата библиотека iPhoto. Вклучува илјадници графики и стотици фонтови во прилог на сите шаблони. Верзијата 3 е оптимизирана за PowerPC и Intel-базирани Macs.

Печати Експлозија Делукс 3.0 за Mac

Повеќе "

Chronos: iScrapbook

iScrapbook - Chronos. iScrapbook - Chronos

Од Chronos, iScrapbook поддржува формати од 8,5 "x11" и 12 "x12" или сопствени шаблони, нуди директен пристап до вашите iPhoto албуми и доаѓа со сопствена колекција од 40.000 слики и слики од клипови. Некои од алатките за уредување фотографии и распоред вклучуваат сечење, осветлување / контраст / острина, транспарентност, сенки, слоеви, маски и специјални ефекти со еден клик. Во 2007 година MacUser го даде високи оценки за лесна употреба, но беше помалку задоволен со некои од опциите за печатење. Добијте 30-дневно демо да го пробате. Ново во верзија 3, паметни шаблони, преглед на протокот, преглед на фонт, побрзо и доаѓа со бесплатни iScrapKits.

iScrapbook 3 за Mac

Повеќе "

Broderbund / Encore: Бележник Бутик

Бележник на бележник од Подарок од PriceGrabber. Бележник на бележник од Подарок од PriceGrabber

Оваа основна програма за scrapbooking ви овозможува да започнете од нула или да се изгради од дефиниција. Вклучува неколку теми и алатки за уредување фотографии и распоред.

Извадоци Бутик за Mac и Windows

Повеќе "

Интригантна развој: iRemember

iRemember - Интригантна развој, Inc. iRemember - Интригантен развој, Inc.

Лесно да се користи дигитална scrapbooking опција за Mac е основна програма со едноставни опции за уредување фотографии, како што се променат големината и линии / облици на цртање алатки. Има списание и текст форматирање, вклучува 20.000 + слики, плус шаблони и позадини со клип уметност прелистувач. Печатете до 8.5x11, 12x12, или сопствени големини. Во јануари 2010 година се додава поддршка за Mac OS X v10.6, директна ротација, групирање, PDF извоз, зум да се вклопи и други функции.

iRemember v. 2.5.2 за Mac

Повеќе "

Софтвер Wonderware: iCollage

iCollage за Mac Image екран снимка од Wondershare софтвер. iCollage за Mac Image екран снимка од Wondershare софтвер

Ова е ефтин софтвер за уредување фотографии кој ви овозможува да ги претворите вашите фотографии во страници на албум, како и честитки, календари и други фото проекти. Споделете ги добиените страници онлајн или отпечатете ги. Бара OS X 10.5 или погоре.

iCollage 1.8.5 за Mac

Повеќе "

ArcSoft: Креации за печатење - Страници и scrapbooks Бовча

Креации за печатење - страници и scrapbooks Bundle од ArcSoft. Креации за печатење - страници и scrapbooks Bundle од ArcSoft

Креирајте страници со албуми од фото албум. Карактеристиките вклучуваат едноставно уредување на фотографии, креирање на страници со отпечатоци и рамки, рамки и украси, персонализиран текст. Преземете пробна верзија.

Креации за печатење - страници и scrapbooks за Mac и Windows

Повеќе "

ArcSoft: Креации за печатење - бележник

Креации за печатење Екрански снимки од ArcSoft. Креации за печатење Екрански снимки од ArcSoft

Од ArcSoft, софтверот за креирање отпечатоци содржи повеќе шаблони, вклучувајќи основен елемент за дизајнирање на страници, со неколку распореди, алатки за уредување фотографии и волшебник за печатење. Софтверот е бесплатно симнување и потоа купите код за активација за секој тип на шаблон што сакате да го користите. Други шаблони во десктоп софтверот вклучуваат честитки, фото календари и брошури.

Креации за печатење верзија 3.0 за Mac и Windows Повеќе »

Smilebox

Снимање на екранот на насмевка. Снимање на екранот на насмевка

За испраќање на вашиот албум дизајн или објавување на Фејсбук, тоа е бесплатна услуга. Купи премиум верзија на дизајнот и можете да ја испечатите дома или да зачувате како JPG. Или, купување на членство во клубот (месечна претплата) за пристап до повеќе дизајни, неограничено. Други услуги на Smilebox вклучуваат слајд шоу и честитки.

Smilebox за Mac и Windows Повеќе »