Насоки за правење бесплатни Skype повици од мобилен телефон

Skype мобилните апликации ја испорачуваат истата бесплатна услуга за повикување како десктоп апликација

Skype мобилните апликации се достапни за Android телефони, iPhone телефони, Windows телефони, Blackberry телефони, амазонски пожари телефони и iPod touch мобилни уреди. Мобилната апликација е бесплатно симнување и обезбедува исти бесплатни Skype-to-Skype повици и други карактеристики популарни на верзиите на Skype и на прелистувачот.

Карактеристики на апликацијата за Skype

Користете ја апликацијата Skype на вашиот мобилен телефон за да праќате и примате пораки, гласовни или видео повици, сите бесплатно. Карактеристики вклучуваат:

Компатибилни уреди за Skype

Покрај мобилните телефони и Mac, Windows и Linux компјутерите, апликациите на Skype се достапни за iPads, Android таблети, Kindle Fire HD и Windows таблети. Xbox One го користи Kinect за да остварува Skype повици. Skype неодамна ја редизајнираше услугата. Кога тоа го правеше, привремено ја прекина поддршката за Apple и Android Wear паметни часовници, но планира да ја врати. Ако не сте надградени со новиот дизајн Skype, можете да примате и да одговарате на разговорите на вашиот часовник, испратете емоции и управувате со дојдовните повици на Вашиот часовник.