Магичен Желе Bean Keyfinder v2.0.10.13

Целосен преглед на волшебната жица на Bean Keyfinder, бесплатна алатка за наоѓање клучеви

Magical Jelly Bean Keyfinder е една од подобрите бесплатни програми за пронаоѓање на клучеви . Силно го препорачувам.

Додека другите многу слични премиум клучни пронаоѓач програми се продаваат за нагоре од $ 40 американски долари, Magical Jelly Bean Keyfinder прави сè што можеше да очекува клучна алатка за пронаоѓање да се направи - сите бесплатно.

Ако сте подготвени да инсталирате дел од софтверот, но не можете да го најдете вашиот производ клуч или сериски број , волшебна Jelly Bean Keyfinder веројатно може да помогне.

Во брзање? Прескокнете го мојот преглед и видете го комплетен чекор-по-чекор водич за Магичен Желе Bean Keyfinder .

Важно: Ве молиме прочитајте ги најчесто најчесто поставуваните прашања за програмите за клучеви за повеќе информации за програмите за пронаоѓање клучеви.

Превземи Магичен Желе Bean Keyfinder
[ Magicaljellybean.com | Преземи и инсталирај ги советите ]

Забелешка: Овој преглед е на Магичен Желе Bean Keyfinder v2.0.10.13. Ве молам дозволете ми да знам дали има понова верзија што треба да ја разгледам.

Повеќе за магичен желе

Еве некои повеќе детали за Magical Jelly Bean Keyfinder, вклучувајќи го и она што голем оперативен систем и софтверски програми ги наоѓа клучеви на производи и сериски броеви за:

Открива клучеви за оперативни системи: Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows Server 2003, Windows XP , Windows 2000, Windows ME, Windows 98 и Windows 95

Пронаоѓа клучеви за друг софтвер: Microsoft Office 2007, Office 2003, Office XP и неколку програми што не се Microsoft

Позитивни:

Конс:

Моите мисли на волшебниот желе

Најголемата работа за Magical Jelly Bean Keyfinder, покрај фактот дека е 100% бесплатна, е тоа што е многу, многу лесна за употреба. Вие едноставно ја преземете програмата, ја инсталирате и ја стартувате.

Речиси веднаш, Magical Jelly Bean Keyfinder ќе ја прикаже верзијата на Windows што ја извршувате, проследено со клучот за производот (исто така познат како CD копче) што се користеше за инсталирање на вашиот оперативен систем. Ако поседувате производ на Microsoft Office, Magical Jelly Bean Keyfinder исто така ќе го обезбеди производот клуч за тој софтвер, исто така, заедно со верзијата што ја извршувате. Може дури и да пронајде клучеви за производи и за други програми!

Тековната верзија на Magical Jelly Bean Keyfinder исто така ќе ги лоцира копчињата на производот или сериските броеви за MANY други софтверски пакети што ги складираат во регистарот на Windows . Ова ги вклучува Microsoft Office 2007, 2003 и XP, плус оние за неколку не-Microsoft програми исто така! Нивната веб-страница вели дека тие наоѓаат клучеви за MS Office 2010, но моите тестови се покажаа поинаку.

Magical Jelly Bean Keyfinder ви овозможува да печатите или зачувате во датотека ( TXT или CSV ) сите пронајдени клучеви на производи. Можете исто така да го копирате текстот веднаш од програмата.

Напредните корисници ќе ја ценат можноста за лесно менување на локалните информации за регистрација на корисници. Корисниците на мрежата можат да најдат корисен фактот дека Magical Jelly Bean Keyfinder може да ги прикажува произволните клучеви од далечина за компјутери на вашата мрежа.

Иако не можете да го користите Magical Jelly Bean Keyfinder секој ден, тоа не е ништо помалку од спасител на живот кога сте изгубиле клуч за производот. Силно препорачувам Magical Jelly Bean Keyfinder!

Важно: Луѓето во Magical Jelly Bean исто така продаваат уште една алатка за пронаоѓање клучеви што ги наоѓаат клучевите на производите и сериските броеви за повеќе програми, плус додава некои дополнителни функции. Пред да ја купите таа програма, проверете некои од другите бесплатни алатки за пронаоѓање на клучеви . Еден од нив може да направи бесплатно она што го следите во оваа друга програма од Magical Jelly Bean.

Превземи Магичен Желе Bean Keyfinder
[ Magicaljellybean.com | Преземи и инсталирај ги советите ]

Не го најдовте она што го барате со Magical Jelly Bean Keyfinder?

Пробајте друга програма за пронаоѓање на бесплатни клучеви или можеби дури и алатка за пребарување на премиум клучеви .