SlimCleaner Free v4.0.30878

Целосен преглед на SlimCleaner Free, слободен регистар почисто

SlimCleaner Free е програмски пакет кој вклучува многу алатки, како што се почиста регистар , алатка за оптимизација, уништувач на датотеки , софтвер за деинсталирање , програма за ажурирање , диск анализатор, програма за одвраќање и многу повеќе.

Делот за чистење на регистарот на SlimCleaner Free е многу едноставен за користење, може да работи на распоред, па дури и го поддржува регистарот автоматски.

Превземи SlimCleaner бесплатно

Забелешка: Овој преглед е од SlimCleaner Слободна верзија 4.0.30878. Ве молам дозволете ми да знам дали има понова верзија што треба да ја разгледам.

Повеќе за SlimCleaner бесплатно

SlimCleaner Free Pros & amp; Конс

Ги најдов работите и ми се допаѓа и не им се допаѓаат на оваа програма:

Позитивни:

Конс:

Моите мисли на SlimCleaner бесплатно

Првото нешто што го забележав за SlimCleaner Free е дека ако сакате да го стартувате чистачот на регистерот, освен сите други алатки, прво мора да ги отстраните сите други опции од другите алатки за чистење.

На пример, мора да го отстраните знакот за проверка веднаш до прозорците, апликациите, прелистувачот итн. И да ги оставите само избраните опции за чистење на регистарот. Избегнување на ова ќе ги исчистат сите делови од вашиот компјутер, а не само регистарот. Сепак, додека малку досадни, не треба долго да се направи.

За да ги видите само резултатите од скенирањето во регистарот, треба да кликнете со десен клик на прашањето за регистарот од страната со резултати, а потоа кликнете View Results . Во тој момент, можете да го користите копчето Clean за да ги избришете и се друго што е скенирано.

Друга мало нешто што не ми се допаѓа е начинот на кој SlimCleaner Free се занимава со резултатите по отстранувањето на регистарските проблеми. Резултатите се прикажани во ред, но во моментот кога ќе кликнете настрана од нив, не можете да се вратите. Повторно, не е голема работа, но тоа е непријатност што треба да се спомене.

Исто така е лошо што не можете да преземете пренослива верзија на SlimCleaner Free од нивната веб-страница. Наместо тоа, треба да го "инсталирате" од поставките. Ова е дополнителен чекор, повеќето други програми што се овозможени со преносливост не бараат.

И покрај проблемите со кои штотуку разговарав, SlimCleaner Free сеуште е одлична програма, бидејќи нејзиниот огромен број корисни алатки. Регистарот почист скенира за различни проблеми и, во моите тестови, пронајде околу истиот број на грешки како слично рангирани регистарски средства за чистење.

Превземи SlimCleaner бесплатно