Информации за системот за MiTeC X v2.7.0

Целосен преглед на MiTeC System Information X, бесплатна алатка за информации за системот

MiTeC System Information X е бесплатна информативна алатка за оперативниот систем на Windows. Целосно е пренослив, нуди детални хардверски детали и е бесплатен за комерцијална употреба.

Преземи MiTeC систем информации X v2.7.0
[ Mitec.cz | Преземи и инсталирај ги советите ]

Забелешка: Овој преглед е од MiTeC System Information X верзија 2.7.0, кој беше објавен на 25 април 2018 година. Ве молам да ме известите дали има понова верзија што треба да ја разгледате.

MiTeC систем информации X Основи

Информации за системот MiTeC X наоѓа информации за процесорот, меморијата, матичната плоча, оперативниот систем, видео картичката, мониторот , уредите за складирање, мрежна картичка, принтери и USB порти.

Поддржани се Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP и Windows 2000. MiTeC System Information X, исто така, работи со Windows Server 2008 и 2003 година.

Забелешка: Погледнете го делот What MiTeC System Information X Идентификува дел на дното од овој преглед за сите детали за информациите за хардверот и оперативниот систем што можете да очекувате да дознаете за вашиот компјутер користејќи MiTeC System Information X.

MiTeC систем информации X добрите и засилувач; Конс

Има многу што ми се допаѓа за MiTeC System Information X.

Позитивни:

Конс:

Моите мисли за MiTeC систем информации X

Ми се допаѓа колку е лесно да се користи MiTeC System Information X. Тоа е едноставно да се најде она што го барате и деталите се само доволно специфични, без да бидат огромни.

Велам погоре дека можете да копирате податоци надвор од MiTeC System Information X без да мора да извезувате нешто како целина. Десен-клик нема да работи, но можете да кликнете двапати на информациите за да ја копирате. Сепак, наместо да копирате поединечни информации на таблата со исечоци, можете да зачувате листа на сите инсталирани апликации во датотека со CSV , што може да биде корисно.

MiTeC System Information X е корисен и за обичните и за напредните корисници, главно поради тоа што не е збунувачки за употреба, но сепак обезбедува соодветна количина на детали за хардвер и софтвер.

Забелешка: Видете Дали сум водење на 32-битна или 64-битна верзија на Windows? да се знае кој линк за преземање да се избере за MiTeC System Information X. За да ја стартувате програмата, изберете MSIX или MSIX64 од извадената ZIP- датотека.

Преземи MiTeC систем информации X v2.7.0
[ Mitec.cz | Преземи и инсталирај ги советите ]

Што ги идентификува MiTeC системот информации X

Преземи MiTeC систем информации X v2.7.0
[ Mitec.cz | Преземи и инсталирај ги советите ]