Дизајн и објавување на сопствени честитки со Windows софтвер

Дизајн и објавување на сопствени честитки со Windows софтвер

Програмите за поздравна картичка содржат готови шаблони, дизајнерски волшебници, музички клипови, фонтови и други додатоци за да може лесно да се дизајнира и испечати сопствените картички, најави или покани. Некои прават и други проекти за печатење, како што се етикети, флаери, или scrapbooks, додека други се посветени исклучиво на честитки.

Овие програми кои се лесни за користење се едноставни за користење, а картичките што ги развивате со нив се дизајнирани да работат на домашни печатачи или да бидат објавени на социјалните медиуми.

Hallmark Card Studio Deluxe 2018

Софтверот Hallmark Card Studio Deluxe 2018 вклучува повеќе од 18.000 картички и проекти за секоја пригода, повеќе од 20.000 слики од уметност и библиотека со 15.000 чувства на Hallmark за да ви помогне да го кажете тоа право со секоја картичка. Повеќе од 1.200 нови дизајни во ова издание вклучуваат карти, објави, покани, фото-картички и други проекти.

Нови корисници ќе уживаат во видео туторијалот кој покажува колку е лесно да се создаде вашата прва картичка.

Новиот кориснички интерфејс го олеснува прегледувањето, дизајнот и испраќањето или печатењето картички.

Hallmark Card Studio Deluxe 2018 е достапен за Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows 98 и Windows 95. Повеќе »

Печати уметник 25 Платинум

Печатениот изведувач 25 Платинум е повеќе од софтвер со поздрав карти. Вклучува напреден фото едитор и специјална галерија за текстуални ефекти. Со своите 28.000 професионално дизајнирани шаблони - вклучувајќи и проекти со фото-картички - и 377.000 графики и фото клипови, вие сте обврзани да пронајдете дизајни кои се совршени за вашите потреби за поздравната картичка.

Кога ќе завршите со вашите дизајни, користете го софтверот за да ги префрлите вашите проекти на Facebook или на YouTube.

Печати уметник Platinum 25 е достапен за Windows 10, Windows 8, Windows 7 и Windows Vista. Повеќе "

Поздрави картичка Фабрика Делукс

Верзијата 8 на фабриката за поздрав Фабрика Делукс од Нова развој има повеќе од 92.000 графики и 25.000 + картички и проекти. Направете сите видови проекти од честитки и календари до канцелариски материјал и сертификати. Некои од видовите на картички вклучуваат Ви благодариме белешки, pop-up картички, бележни картички и фото-поздрави картички. Корисни алатки вклучуваат уредувач на фотографии, прелистувач на картички и влечни и капки текстуални ефекти.

Поздравната картичка Фабрика Deluxe 8.0 е компатибилна со Windows 7, Windows Vista и Windows XP. Повеќе "

Фабрика за поздравување со уметничка експлозија

Фабриката за експлозивни честитки со уметност вклучува десетици креативни проекти, вклучувајќи повеќе од 5.000 честитки, соопштенија и покани. Вклучени се 25.000 графики, 3.400 чувства и повеќе од 300 фонтови. Исто така во пакетот се и електронски честитки, етикети, налепници, фото-проекти и други занаети.

Фабрика за поздравување со експлозија на уметност за Windows NT, Windows 98 и Windows 95. Повеќе »

Специјално издание на CreataCard

American Greetings CreataCard Special Edition софтверот е за креирање на кориснички поздрави картички почнувајќи со стотици подготвени за употреба шаблони креирани од писатели и уметници. Исто така, вклучени се и фотографии, клипови и граници на сертификати за печатење на вашите сопствени сертификати.

American Creetings CreataCard е компатибилен со Windows 98 и Windows Me. Повеќе "