Инсталирај силен возач 1.18.4

Целосен преглед на Snappy Driver Installer, бесплатна алатка за ажурирање на возачот

Snappy Driver Installer (SDI) е моќна бесплатна алатка за ажурирање на возачите за Windows која може да ја зачува целата своја колекција на драјвери .

Имајќи присутен возачи, Snappy Driver Installer има способност да има пристап до ажурирања за брза драјвери, дури и ако не можат да најдат активна Интернет конекција.

Превземи Снежен возач Installer
[ Sdi-tool.org | Преземи и инсталирај ги советите ]

Забелешка: Овој преглед е од Snappy Driver Installer верзија 1.18.4 (R1804). Ве молам дозволете ми да знам дали има понова верзија што треба да ја разгледам.

Повеќе за

Snappy Driver Installer Pros & amp; Конс

Постојат многу функции во Snappy Driver Installer, што го прави еден од подобрите возачи ажурирања:

Позитивни :

Конс :

Моите мисли за Инсталатор на плен

Snappy Driver Installer е пријатна програма која не само што открива која од вашите уреди бара ажурирање на драјверот, туку и наоѓање на специфичен, соодветен драјвер за уредот, како и за инсталирање на возачот за вас.

За жал, Snappy Driver Installer не е речиси лесен за употреба како слични програми, како што е Driver Booster , но сеуште е прилично очигледно. Откако ќе инсталирате Snappy Driver Installer преземете го возачот да ги ажурира потребите на вашиот компјутер, можете да го користите страничното мени за да ги изберете и инсталирате сите нив. Возачите кои веќе се симнати на вашиот компјутер и се подготвени за инсталирање со кажете "Обновена достапна драјвер".

Нешто што треба да го споменам повторно е како Snappy Driver Installer може да се користи за офлајн возачки ажурирања. Сакам оваа функција, бидејќи тоа значи дека можете да преземете многу драјвери за многу различни уреди одеднаш, но не инсталирајте било кој од нив на тој компјутер. Потоа можете да ја користите опцијата "Изберете го управувачот ..." за да ги вчитаат овие драјвери во Snappy Driver Installer на кој било компјутер, дури и ако немаат мрежна конекција.

Превземи Снежен возач Installer
[ Sdi-tool.org | Преземи и инсталирај ги советите ]

Забелешка: Ќе видите две датотеки со апликации за Snappy Driver Installer-от откако ќе ја преземете програмата од горната врска. Еден се нарекува SDI_x64 и е за 64-битни верзии на Windows. Видете Дали сум водење на 32-битна или 64-битна верзија на Windows? ако ви треба помош при изборот на вистинскиот.