Хитрини и кодови за да победат на потреба за брзина на јаглерод

Need For Speed ​​Carbon е всушност десеттата рата во серијата Need for Speed , а се базира на улични трки, наместо само едно лице. Можете да им овозможите две различни вештини за еден тркач и има посебни особини за секоја вештина за да бидете сигурни дека ќе ги минимизирате вниманието на полицајците. Знаеш дека не сакаш полицијата да се вклучи кога ќе се обиде да ја добие својата улица трката! Постојат богатство на други карактеристики во играта, како и да се обезбеди секоја трка за вас е мазна пловење и нема ништо да се заплетка на. Но, немој да го свртиш ... уште ќе мораш да бидеш екстра внимателен оди напред.

Играта е доста предизвик, сепак, па не се чувствувајте лошо ако се најдете себе си треба малку помош тука и таму. Понекогаш е потребно малку повеќе работа за да се извлече од помалите лиги и да се трка со големите момчиња, и со овие измамнички кодови , ќе се зумирате од последното место за кратко време.

Следниве измамници се достапни за Need For Speed ​​Carbon на компјутерот. Потребата за брзина франшиза е игра која бара еден тон на вештина, но тоа не може да наштети ако имате некоја дополнителна помош во форма на измамник кодови. Но, не можете да ги внесете каде и да посакувате. Некои правила се применуваат за да може да се искористите од нив.

За да ги користите кодовите за измамници, треба да одите на главното мени или на екранот "кликни за да продолжите". Потоа внесете ги како што би редовни зборови, но бидете сигурни дека нема празни места помеѓу секој збор. На тој начин ќе бидете сигурни дека ќе ги натераат да поминат низ нив. Запомнете дека овие измамнички кодови се само за употреба со компјутерската верзија на Need For Speed ​​Carbon, па можеби ќе треба да ги погледнете на други конзолни специфични наслови ако немате издание на компјутерот.

Сепак, пред да размислите да користите кодови на измамници, сепак запомнете дека ако одлучите да ги искористите, нема да имате право на какви било трофеи или достигнувања понудени за давање на било која од пресвртниците или настаните наведени во измамните кодови. За да ги добиете сите оние што ќе мора да ги правите работите исправно!

Потреба за брзина на јаглерод измамнички кодови

Винил од автозон
Измамник код: inthezoneskin

Castrol Syntec Vinyl
Измамник код: синтескскин

Потреба за брзина јаглерод логото Винили
Измамник код: lotsoffreelogos

Потребни за брзина на јаглерод Специјални логото Винили
Измамник код: лософревивини

Фарел Винил
Измамник код: pharrellvinylgogo

Castrol Cash
Измамник код: 5grand5grand

Хром автомобили
Измамник код: shinycarsarethebestcars

Купер Тир Лого
Измамник код: cooperlogofreeforyou

Corvette Z06 пресретнувач во режим на брза трка
Измамник код: chasingmobile

Cross Corvette Z06 во режим на брза трка
Измамник код: guesswhoisback

Носорог во режим на брза трка
Измамник код: trashtalking

Оган камион во брза трка режим
Измамник код: bigredfiredrive

Депонија камион во режим на брза трка
Измамник код: watchoutthebigtruckishere

Неограничено полнење на екипажот
Измамник код: friendlyheadlocksapplied

Неограничен нитрост
Измамник код: nosforeverever

Неограничен SpeedBreaker
Измамник код: slowitdownwhenyouant

Mazda Speed3
Измамник код: speed3foryou

Мазда дилерство
Измамник код: chasingheadlocksappliedrashtalk

2005 Aston Martin DB9
Измамник шифра: givemethedb9

2006 Dodge Charger SRT8
Измамник код: givemethechargersrt8

Сите песни
Измамник код: canyonalltheway