Најдобри бесплатни Flash плеери за десктоп FLV видеа

Проверете ги нашите омилени бесплатни Flash плеери за вашата работна околина.

Со нови видео формати кои излегуваат цело време, лесно е да се заборават некои од наследните формати на кои може да се среќавате. Видео добрите и ентузијастите треба да бидат способни да ги отвораат, гледаат и оценуваат датотеките во широк спектар на формати.

Иако формата е популарна, понекогаш понекогаш е неопходно да се користи софтверот на Flash Player, без разлика дали сакате да гледате Флеш филм што сте го преземале од Интернет или да процените компресирана FLV датотека. Ако барате Флеш плеер, ќе најдете многу бесплатни опции онлајн.

01 од 04

VLC Media Player

VLC плеер, од VideoLAN. VideoLAN

VLC е лесен за користење крос-платформски видео плеер кој ќе работи со фајлови со Flash, како и речиси секој друг видео формат што сакате да го фрлите на патот. Можете дури да го користите VLC за да го конвертирате вашиот Флеш видео во друг формат, иако имав подобра среќа со други софтвер за конверзија на видео. Оваа апликација е вистински швајцарски армиски нож за видео опции за репродукција, бидејќи толку малку ограничувања на видео формат. Повеќе "

02 од 04

MPEG Streamclip

Плоштад 5

MPEG Streamclip работи со компјутери и Macs како Flash плеер, и ги репродуцира сите други различни видео и аудио формати. Програмата прави добра работа конвертирање на видео помеѓу формати, и исто така може да се користи за основни видео монтажа. Вреди да се напомене дека оваа опција има импресивен алгоритам за компресија, создавајќи висококвалитетни, супер мали фајлови. Повеќе "

03 од 04

Wimpy FLV плеер

Wimpy FLV Player е супер-едноставен Flash плеер кој го преземате и инсталирате на вашиот компресор. Wimpy FLV работи со Macs и компјутери и ви овозможува да гледате видеа на Flash од вашиот компјутер или интернет. Нема дополнителни функции, па тоа е за сите што можете да направите! Повеќе "

04 од 04

NicePlayer

Како што би рекол неговото име, NicePlayer игра убаво со различни медиумски формати, вклучувајќи Flash. NicePlayer нема фенси функции, но ако барате едноставен, едноставен за употреба Flash плеер, тоа е добар избор. Повеќе "