Најдобри бесплатни игри за игри што можете да ги преземете

Ако сакате симулациски игри, не се откажувајте да играте нови игри, бидејќи парите се тесни. Постојат бесплатни SIM игри кои ќе ја задоволат вашата потреба да играат нешто поинакво. Зачувај го готовината за игрите на кои не можеш да живееш.

01 од 06

"Летна опрема 2017"

Благодарение на Courtney Marchelletta

"FlightGear 2017" е проект со отворен код развиен од заедница на гејмери ​​кои бараат решение за нивните потреби дека издавачките гиганти не ги решаваат. Вие нема да најдете светкава игра без супстанција овде. Реализамот е за што се работи.

"FlightGear 2017" е достапен за Windows, Mac и Linux платформи. Повеќе "

02 од 06

'C-evo'

Благодарение на Courtney Marchelletta

"C-evo" е бесплатна игра за градење империја за Windows. Таа е базирана на "Цивилизацијата на Сид Мејер". Вие работите кон градење на империја, додека ја истражувате технологијата, одбраната и тепањето на други цивилизации, истражување и практикување на дипломатијата. Изберете цивилизација и го градите вашиот град низ времето.

"C-evo" е достапна за Windows компјутери. Повеќе "

03 од 06

"Freeciv"

FreeCiv е софтвер со отворен код

"Freeciv" е одлична алтернатива на "Цивилизација" за секој кој не сака да троши многу пари на игри. Бесплатниот сим е стратешка игра базирана на претвори, која е достапна за многу оперативни системи, вклучувајќи ги и Windows, Linux, MacOS, Android и други. Повеќе "

04 од 06

'LinCity-NG'

Screenshot © Lincity Dev Team.

"LinCity-NG" е симулација на градско градење што е ажурирана верзија на "LinCity". Градење и управување со градот се вашите главни цели. За да ги завршите овие цели, треба да изградите резиденции, да обезбедите храна, да ја ажурирате технологијата и да најдете извори на енергија - сето тоа додека ќе го одржите стабилниот град.

Преземи "LinCity-NG" за Windows компјутери. Повеќе "

05 од 06

'TrackMania Nations Forever'

Screenshot © Фокус Дома Интерактивна.

"TrackMania Nations Forever" е бесплатна верзија на играта "TrackMania Forever". Таа е достапна за компјутери како преземање и вклучува онлајн игра. Оваа тркачка игра има неколку различни тркачки средини и повеќе песни што ќе знаете што да направите со. Очекуваат да се соочат со забавни рампи и гигантски скокови.

"TrackMania Nations Forever" е Windows компјутер игра. Повеќе "

06 од 06

'Симутранс 128x128'

Уметничка лиценца 2.0, Авторско право (в) 2000-2006, Фондацијата Перл.

"SimuTrans 128x128" е транспортен систем кој љубителите на "Railroad Tycoon" или "Transport Tycoon" ќе го ценат. Вие ги дефинирате вашите цели. Можеби сакате да заработите многу пари или можеби само сакате да изградите целосно функционален транспортен систем кој работи со мала интервенција. Ако сакате малку да ги смените работите, преземете графика за да го промените изгледот на вашиот град. Можеби преферираш јапонски инспириран град? Повеќе "