Како да пристапите до бесплатна Windows Live Hotmail во пошта на iPhone

Yahoo! Mail, Gmail, AOL и MobileMe: Сето ова е убаво, се разбира, и многу малку се користи кога имате сметка за Windows Live Hotmail и сакате да пристапите во iPhone Mail .

За среќа, паметната услуга може да ја претвори секоја сметка на Windows Live Hotmail или MSN Hotmail во POP или IMAP профил што изгледа редовно и достапно за било која програма за е-пошта, вклучувајќи го и iPhone Mail. Со IzyMail, можете транспарентно да пристапите до Windows Live Hotmail и да ги видите вашите сопствени папки.

Ако претпочитате да не ги предадете вашите влезни ингеренции во текот на IzyMail, исто така можете да поставите бесплатен Windows Live Hotmail како POP-сметка и да ги преземате дојдовните пораки, како и да ги испраќате. Ако посветена апликација за Windows Live Hotmail за iPhone или iPod touch ве прави среќна, погледни ја mBox Mail .

Пристап до бесплатна Windows Live Hotmail во iPhone-от како привремена сметка (бесплатно)

Можете да го поставите Windows Live Hotmail како push email сметка користејќи Exchange ActiveSync .

Пристап до слободен Windows Live Hotmail во iPhone Mail Via IMAP (Потребна е претплата за IzyMail)

За да додадете сметка на Windows Live Hotmail на iPhone пошта со користење на IzyMail и IMAP пристап - што ви дава беспрекорен пристап до сите папки:

Пристап до слободен Windows Live Hotmail во iPhone Mail Via POP (Free)

За да поставите преземање на нови Windows Live Hotmail пораки користејќи POP (целосно бесплатна и полесна за поставување, но без пристап до вашите онлајн папки) во поштата на iPhone:

Имајте на ум дека пораката што ја испраќате од iPhone Mail нема да се појави во вашата Windows Live Hotmail Sent папка онлајн. Тие се зачувани само локално во iPhone Mail.

Стандардно, iPhone Mail нема да ги избрише пораките од Windows Live Hotmail. Можете да го поставите да ги отстраните пораките откако сте ги избришале на телефонот, сепак, или по една недела.

Пристап до слободен Windows Live Hotmail во iPhone Mail 1.0 Користење на IMAP (Потребна е изјава за IzyMail)

За да поставите сметка на Windows Live Hotmail преку IzyMail во iPhone Mail 1.0: