Како да го вратите прикажувањето на контактите во Outlook Express

И, како да го направите тоа во Outlook, исто така

Outlook Express и Outlook

Outlook Express е прекинатиот е-мејл и клиент за новости во комплет со неколку верзии на Microsoft Windows, од Windows 98 до Windows Server 2003 и е достапен за Windows 3.x и Windows NT. Во Windows Vista, Outlook Express беше заменет со Windows Mail.

Outlook Express беше достапен и за Mac System 7, Mac OS 8 и Mac OS 9, Outlook Express беше заменет со Apple Mail.

Outlook Express е друга апликација од Microsoft Outlook. Сличните имиња доведоа до тоа многу луѓе неправилно да заклучат дека Outlook Express е скратена верзија на Microsoft Outlook.

И Outlook и Outlook Express се справуваат со основите на интернет-пошта, вклучувајќи адресар, правила за пораки, папки кои се креираат од корисниците и поддршка за POP3, IMAP и HTTP mail сметки. Outlook Express беше развиен како дел од Internet Explorer со оглед на домашниот корисник во предвид, додека Outlook беше развиен како дел од Microsoft Office со оглед на корпоративниот корисник во умот. Outlook Express е основна програма за интернет-пораки која е дел од Internet Explorer и Windows. Outlook е целосно опремен менаџер за лични информации кој е достапен како дел од Microsoft Office, а исто така и како самостојна програма.

Outlook Express и Адресар

Outlook Express користи Windows адресар за чување информации за контакт и цврсто се интегрира со неа. Во Windows XP, исто така се интегрира со Windows Messenger.

Outlook Express може да прикаже листа на контакти на вашиот адресар во неговиот главен прозорец, обезбедувајќи лесен пристап до нив. Ако случајно или доброволно ја отстраните таа листа од прозорецот Outlook Express, можете лесно да го вратите назад.

Како да го вратите прикажувањето на контактите во Outlook Express

За да го направите полето Контакти во Outlook Express:

Сега можете повторно да почнете со користење на панелот Контакти во Outlook Express.

Сепак, забележете дека панелот Контакти ќе прикаже само 999 адреси од адресарот на Outlook Express .

Донеси прикази за назад контактите во Outlook

Еве како да го стори истото во Outlook .