Известувач за ажурирање v1.1.6.141

Целосен преглед на известувач за ажурирање, ажурирање на слободен софтвер

Update Notifier е софтвер за ажурирање на софтверот што прави само како што сугерира името - ве известува за некој застарен софтвер и ви дава линкови за преземање.

Единствена карактеристика што вреди да се спомене за Известувачот за ажурирање е тоа што, за да обезбедите вистински надградби, ви дава директни линкови за преземање на официјалната веб-страница на програмата која го издава софтверот.

Преземи нотификатор за ажурирање
[ Cleansofts.org | Преземи и инсталирај ги советите ]

Забелешка: Овој преглед е од Update Notifier верзијата 1.1.6.141. Ве молам дозволете ми да знам дали има понова верзија што треба да ја разгледам.

Повеќе за Известувачот за ажурирање

Ажурирај нотификатор Pros & amp; Конс

Како што можете да видите, Update Notifier има многу опции кои им се допаѓаат.

Позитивни :

Конс :

Моите мисли на нотификаторот

Повеќе сакам да користам софтверски ажурирач кој ми овозможува да ги преземам ажурирањата без да посетам веб прелистувач, што значи дека Известувачот за ажурирање не е мојот прв избор при изборот на таква алатка.

Сепак, јас не сфаќам дека сите ажурирања се собрани на една страница и се секој директен линк до веб страната на инвеститорот. Ова е многу подобро отколку воопшто да не користите софтвер за ажурирање.

Исто така, навистина ми е драго што има алатка за филтрирање во Известувачот за ажурирање, бидејќи навистина не треба да ги видите сите програми што ги имате инсталирано на вашиот компјутер кога барате само оние кои имаат потреба од надградби. Со копчето Филтер за софтвер , можете да го одштиклирате Up-to-Date Software и да се прикажат само оние што бараат ажурирања.

Друга особина што ја сакам е опцијата за распоредувачот во поставките на Известувачот за ажурирање. Можете да го овозможите или оневозможите распоредот и да го поставите да го скенира вашиот компјутер за застарен софтвер секој толку многу денови и часови, како што се секој час, на секои 24 часа, секоја недела, итн.

Преземи нотификатор за ажурирање
[ Cleansofts.org | Преземи и инсталирај ги советите ]

Забелешка: За да го користите Известувачот за ажурирање како пренослива програма, изберете Run за време на поставувањето за да спречите инсталирање на вашиот компјутер.