Галерии и провајдери на врвни виџети

Додатоците може да го зачуваат вашиот веб-живот со додавање забава и корист за персонализирани почетните страници, блогови и профили за друштвени мрежи, но тие не можат да го зачуваат вашиот веб-сајт, ако не можете да ги најдете. Следниве е листа на врвни графички галерии и провајдери.

Widgetbox

Слика од виџети.

Опис: Одличен извор на додатоци кои работат на веб-сајтови, социјални мрежи, блогови и лични почетници. Процесот на поставување на графичките контроли на страницата е поедноставен со нивните практични волшебници кои го автоматизираат процесот за некои сајтови. Повеќе "

Widgipedia

Слика на шифрирање.

Опис: Посветен на графичките контроли за веб и за работната површина, Widgipedia има додатоци за сите платформи. Дозволува пребарување со ознаки и способност за читање и давање повратни информации за поединечните додатоци. Повеќе "

Yahoo Widgets

Слика на Јаху Додатоци.

Опис: Виџети дизајнирани за десктопот, прво се бара корисниците да инсталираат софтвер за управување со графичките контроли на десктопот. Голем избор на десктоп додатоци, како и десктоп менаџерот ги инсталира и ги деинсталира ветрот. Повеќе "

SpringWidgets

Слика на SpringWidgets.

Опис: добра галерија полна со двата виџети и десктоп додатоци, springwidgets, исто така, ја има способноста автоматски да ги инсталира додатоците на некои сајтови. Повеќе "

Rockyou

Слика на Рокју.

Опис: Rockyou е виџет-домаќин кој нуди разновидни додатоци од музички слајдови на хороскопи до игри. Повеќе "

Yourminis

Слика на твојата минијатузија.

Опис: Добар избор на веб додатоци, yourminis исто така го автоматизира процесот на инсталирање на елементот за некои страници и има дистрибутивна мрежа за добивање свој графички елемент таму.

Слајд

Слика на Слајд.

Опис: Слајд е виџет-домаќин кој нуди софистицирани додатоци за производство на слајдови, галерии за слики и книги за гости. Повеќе "

Snipperoo

Слика на Snipperoo.

Опис: Snipperoo е директориум за графички страници наместо графичка галерија. Уредување на сајтови со помош на каталог, тоа е многу корисен ресурс за наоѓање на графички контроли.

Листа за репродукција

Листа за репродукција.

Опис: Playlist е експеримент за социјална музика кој им овозможува на корисниците да креираат сопствена листа за репродукција и да ја однесат со нив на нивната омилена веб-страница за социјално вмрежување. Повеќе "

Bunnyhero Labs

Слика на Bunnyhero Labs.

Опис: Bunnyhero Labs нуди популарни сајбер-миленичиња за вашата почетна страница, блог или профил за социјално вмрежување. Повеќе "

Six Apart TypePad Widgets

Опис: Галеријата за графички контроли за графичките контроли кои работат со TypePad, важно е да се напомене дека многу од додатоците кои се наведени на страницата, исто така, ќе работат и на други сајтови освен TypePad. Повеќе "

Gadzi

Опис: Листата на Google Gadgets, која се користи на вашата страница на iGoogle, Gadzi се уште е работа во тек, но тоа ветува дека ќе биде добар извор на Google Gadgets.

Konfabulator

Опис: Добар избор на Јаху десктоп додатоци со чист интерфејс и функција за пребарување. Алтернатива за одење на веб-страницата на yahoo. Повеќе "

Опера додатоци

Опис: одличен gallary на графички контроли за оние кои го користат прелистувачот на Opera. Джобните додатоци на Opera можат да останат на врвот од другите прозорци и да го подобрат вашето веб искуство. Повеќе "