Слободен лозинка Креки за Windows, Word и многу повеќе

Програма за лозинка , која често се нарекува алатка за наплата на лозинката или алатка за отклучување лозинки / ресетирање , е софтверска програма што се користи за "кршење" на лозинка, или со откривање на лозинката целосно, заобиколувајќи ја енкрипцијата со отстранување на лозинката или заобиколување на потребата за лозинка со менување на начинот на работа на програмата или датотеката .

Ако сте ја изгубиле лозинката на нешто како Windows или шифрирана датотека, а нормалните средства за промена на лозинката нема да функционираат, програмата за креирање лозинки може да помогне.

Целосно функционални, потполно бесплатни лозинки-крекери постојат заедно со многуте креатори на лозинки за лозинки кои може да ви го направат брзо пребарување. Најдоброто од овие бесплатни лозинки крекери се вклучени во разните категории на лозинка крекери подолу:

Важно: Лозинка крекери и други видови на наплата на лозинки и алатки за пронаоѓање се легитимни програми за да им помогне да ги откријат или ресетираат изгубените лозинки. Меѓутоа, треба да знаете дека во повеќето земји само законски е да се користат такви програми за кршење на лозинки на компјутери, датотеки и услуги што ги поседувате или имате дозвола да пукнете.

01 од 06

Прозорци лозинка Крекери

Прозорци лозинка Крекери. Заедничка Ризница

А лозинка за Windows лозинка е секоја програма што може да попуштат лозинка за влез во Windows. Ако сте ја изгубиле лозинката за Windows и не може да се најавите повеќе, може да ви помогне еден од овие лозинки.

Повеќето од овие програми се алатките за ресетирање на лозинката за Windows, како на пример Offline NT Password и Уредувач на регистрите , PC Login Now и неколку други.

Некои лозинка крекери за Windows се вистински алатки за наплата на лозинки. Ophcrack е далеку од најпопуларната вистинска алатка за наплата на лозинка за Windows.

Бесплатни алатки за наплата на лозинка за Windows

Сите лозинки за лозинки на Windows кои се достапни од линкот погоре, се целосно бесплатни за преземање и користење на вашиот компјутер. Повеќе "

02 од 06

PDF лозинка Креки

PDF лозинка Креки.

PDF лозинка бомбичка е програма која или го наоѓа или отстранува лозинката на сопственикот на PDF или корисничка лозинка PDF , два различни вида на безбедноста е можно во PDF датотека .

PDF лозинка removers се најпопуларните. Слободните програми како GuaPDF и бесплатните онлајн услуги како FreeMyPDF.com се популарни PDF отстранувачи на лозинки.

PDFCrack и PDF Unlocker се популарни бесплатни PDF алатки за враќање на лозинки. Првиот го наоѓа вистинскиот PDF сопственик и лозинка на корисникот и другите лозинки за лозинки на сопственикот PDF.

Бесплатни PDF алатки за отстранување на лозинка

Сите лозинка крекери за PDF датотеки во листата поврзани погоре се потполно бесплатни. Повеќе "

03 од 06

Збор Лозинка Креки

Збор Лозинка Креки. Заедничка Ризница

А лозинка скршител е дел од софтверот кој или го отстранува или наоѓа Microsoft Word документ отворена лозинка. Исто така, постојат програми кои ја отстрануваат и обновуваат лозинката за ограничувања на уредување во Word, но не можев да пронајдам бесплатни програми што ги направив.

Повеќето бесплатни Word лозинка крекери се брутална сила за наплата на лозинка алатки. Слободен Word и Excel лозинка за наплата волшебникот и CrackIt! се добри примери за бесплатни програми за наплата на лози за Word.

GuaWord е пример за бесплатен Word лозинка смена насочена кон Word документ отворена лозинка.

Слободни алатки за наплата на лозинка за Word

Додека нема многу, секоја лозинка за креирање на Word која е достапна во списокот погоре е целосно бесплатна. Повеќе "

04 од 06

RAR лозинка Крекери

RAR лозинка Крекери.

RAR лозинка боксер е софтверска алатка која може да се најдат на RAR стандардната лозинка, лозинката што ќе биде побарана кога ќе се обидете да ја извадиме содржината на шифрирана RAR датотека .

Сите RAR лозинка крекери всушност се алатки за наплата на лозинки. Јас не сум свесен за креаторот на RAR лозинка, слободен или на друг начин, што може да се искористи за отстранување на RAR лозинката целосно.

Преземете cRARk бесплатно

Јас работам на листа на бесплатни RAR лозинка крекери, но во меѓувреме, cRARk е веројатно вашата најдобра бесплатна RAR лозинка напукнување опција.

cRARk работи со 32-битни и 64-битни верзии на Windows, како и со Linux и Mac OS X. Повеќе »

05 од 06

ZIP Password Crackers

ZIP Password Crackers. ewg3D / Getty Images

ZIP password cracker е програмска алатка која може да ја открие лозинката што се користи за шифрирање на содржината на ZIP-датотека .

Сите ZIP лозинка крекери се всушност брутална сила, ZIP програми за обновување на лозинки. Не знам за никакви бесплатни ZIP лозинки за отстранување или отклучување.

Превземи ZIP Password Cracker Pro v1.4f за слободен

Јас во моментов составувам листа на бесплатни лозинки за креирање на ZIP лозинки, но досега бесплатниот ZIP Password Cracker Pro е најдобриот што го најдов.

ZIP Password Cracker Pro може да се користи на Windows 10, 8, 7, Vista и XP, како и со постари верзии на Windows. Повеќе "

06 од 06

Ексел лозинка Креки

Ексел лозинка Креки.

Експлозијата за лозинка на Excel е софтверска алатка која или го отстранува или наоѓа логото на Microsoft Excel документ. Исто така постојат и лозинки на Excel лозинки кои го отстрануваат и обновуваат заштитниот лист и ја штитат лозинката за работна книга во Excel.

Повеќето лозинки на лозинки на Excel се алатки за обновување на лозинки кои го користат методот на брутална сила.

Преземи Слободен Word и Excel лозинка за наплата на лозинка

Додека работам на комплетната листа на бесплатни Excel лозинки за наплата на лозинки, пробајте Слободен Word и Excel Password Recovery Wizard, најверојатно најдобрата опција во секој случај.

Ја тестирав оваа програма во Windows 10, па така треба да работи и во постари верзии на Windows, како Windows 8, 7, Vista и XP. Повеќе "