Полноќ клуб: Лос Анџелес Превземање содржина

Новиот Midnight Club DLC нуди цела лота нова содржина за десет долари

Rockstar Games објави дека сосема нова содржина за превземање за Midnight Club: Лос Анџелес ќе пристигне на 12 март и за Xbox 360 и за PS3. Ќе бидат достапни две различни преземања, бесплатен пакет за South Central Map Expansion и South Central Premium Upgrade.

Слободното проширување на Јужна централна мапа ќе го прошири Midnight Club: Лос Анџелес за една целосна трета, додавајќи четири нови населби и проширување на опциите за играње во новиот Јужен Централен регион.

South Central Premium Upgrade е целосно ново искуство за Midnight Club. Јужна Централна ќе послужи девет нови возила, 26 нови трки, 12 нови борбени мапи, 10 нови мисии за испорака, повеќе од 100 нови црвени светла, нови винилски пакети, нови делови, нова музика и многу други изненадувања. Не е премногу излитена за 9,99 долари.

За среќа, слободното проширување на Јужна Централна Мапа беше дизајнирано за да се осигура дека секој тркач со Xbox 360 или PLAYSTATION 3 копии од играта може да се трка онлајн на играчи кои имаат South Central Premium Upgrade. Значи, слободни сопственици на "Midnight Club South South Central" можат да си играат со премијните луѓе без да мора да се надоградат на платната верзија. Тоа е одлична маркетинг стратегија, која другите игра компании ќе се надеваат, исто така, усвои.

Спецификите:

Функции за проширување на Јужна централна карта:

Јужна Централна Премиум надградба карактеристики:

Проширувањето на Јужна централна мапа и надградбата на South Central Premium за Midnight Club: Лос Анџелес за Xbox 360 и PLAYSTATION 3 се оценети за T за Teen.