Пет најдобри апликации за Фитнес за iPhone и Android

Овие апликации за фитнес се карактеристични и бесплатни или евтини

Додајте фитнес-апликации на долгата листа на работи кои паметните телефони ги прават добро. Нема недостаток на фитнес-апликации таму, но тука се пет од најдобрите. Повеќето од овие апликации се потпираат на GPS технологијата на вашиот паметен телефон за да обезбедат податоци за локација и брзина. Тие се достапни за Android и iOS оперативни системи, па дали имате iPhone или Android smartphone, добро е да одите.

Runkeeper App

Runkeeper е една од најраните апликации што работат, а ги додаде и ги подобри своите функции за да остане една од најдобрите апликации за фитнес. Обичните и сериозните тркачи имаат корист од користењето на Runkeeper. Без разлика дали сте следење на вашиот напредок кон 5K цел или обука за маратон, оваа апликација има нешто за вас.

Со Runkeeper, можете:

Runkeeper Go е премиум верзија на апликацијата. Со него добивате прилагодени неделни програми за вежбање прилагодени за вас, следење на живо во социјалните медиуми, запис на времето за време на вашите трки и проучување на напредокот.

Runkeeper за iOS и Android мобилни уреди е бесплатна со купувања достапни во апликацијата. Корисниците на "Епл Глеј" можат да ги напуштат своите iPhone телефони дома и сеуште ги следат нивните работи. Повеќе "

Nike + Training Club App

Апликацијата на Nike + Training Club има повеќе од 100 вежби за да ве предизвик во активностите за издржливост и издржливост. Без разлика дали играте кошарка по работа, посетувате спин-сесија или пливаат, сите се вежбате. Внесете ја рачно во апликацијата Nike + за да ги задржите сите ваши активности за фитнес на едно место. Со апликацијата, добивате:

Апликацијата клуб Nike + се синхронизира со Google Fit и е достапна бесплатно за iOS и Android мобилни уреди. Повеќе "

Strava Running и cycling App

Апликацијата Strava Running and Cycling ја мапира и ги следи вашите работи, вози и плива. Зачувајте ја растојанието, темпото, брзината, степенот на степенот и калориите изгорени за време на вашите омилени активности. Апликацијата вклучува најголема мапа на светот и трага за тркачи и велосипедисти. Со апликацијата Страва, можете:

Корисниците кои ја надградуваат Про верзија на Stava Running и cycling добиваат приспособени планови и добиваат функции во живо за да помогнат во обуката, заедно со напредните анализи и изведби.

Апликациите за Strava Running и cycling за Android и iOS и мобилни уреди се бесплатни со купувања достапни во апликацијата. Повеќе "

Јога Студио: умот и телото App

Ако јогата е ваша вежба на избор, студиото Јога: умот и телото е направено за вас. Во апликацијата се вклучени повеќе од 75 класи кои доаѓаат со полно HD видео и лесен за следење на наставникот коментар. Апликацијата вклучува:

Достапен е 2-неделен бесплатен пробен период на Јога Студио: Апликација за умот и телото за Андроид и iOS и мобилни уреди, проследена со месечна или годишна претплата.

Студио за јога: умот и телото е исто така достапен за Windows 10 и Apple TV. Повеќе "

Апликација за циклус на Abvio

Апликацијата на Abvio Cyclemeter за возење велосипед, трчање, пешачење и планински велосипедизам е напредна апликација за велосипедисти. Оваа апликација е комплетна, лесна за користење и со целосна функционалност. Со Abvio Cyclemeter, можете:

Апликацијата на Abvio Cyclemeter за Android и iOS и мобилни уреди е бесплатна со достапните купувања во апликацијата. Повеќе "