Листа на најдобрите интернет продавници за купување мобилни телефони

Продавниците што ја прават оваа листа ексел по цена, селекција, квалитет, услуги на клиентите

Со морето на интернет продавници замаглување на вашата способност јасно да направите онлајн купување мобилен телефон, оваа листа плевеле низ толпата и препорачува некои од најдобрите облози за да купат мобилни телефони.

Главните бакшиш на нарачување на мобилен телефон на интернет вклучуваат стрмен попуст што може да дојде со купување на Интернет, заедно со погодност.

За да ја направиме оваа листа од најдобрите интернет продавници за мобилни телефони, ги баравме продавачите кои се извонредни во достапноста, селекцијата, квалитетот брендови, доверба и услуги на клиентите.

Додека оваа листа е во никаков посебен ред, некои продавачи веднаш ќе препознаете, додека други можеби не ви се познати.

AT & T

А & Т Чикаго Магазин. iDownloadBlog

AT & T пакетот е многу повеќе од само iPhone -менување на играта.

Додека исклучиво потпишувањето дека телефонот убиец убеди многу луѓе да дојдат до својата услуга, AT & T е еден од најдобрите околу за широк избор на мобилни телефони прилагодени за секој вид на потрошувач.

AT & T обично продава мобилни телефони од Sony Ericsson, Nokia, LG, Samsung, Motorola, Palm, Research in Motion и BlackBerry и помалку познатите компании Pantech. Погледнете ги сите AT & T телефони овде.

Бидејќи AT & T користи GSM за својата основна технологија на мобилни телефони, превозникот може да биде корисен и за европските мобилни телефони, покрај американските мобилни телефони. GSM обезбедува подобар меѓународен роаминг. Повеќе "

Спринт

MobileGeeks.com

Како еден од големите момчиња со мобилни телефони, Спринт е ривал на Арт и Т, Веризон и Т-Мобиле. Сите тие се борат со заби и нокти за различни ексклузивни телефони. Додека можете само да го добиете iPhone од AT & T, на пример, конкурентниот и се-во-едно инстинкт отиде во Спринт.

Спринт, кој е заедно со Nextel, обично продава мобилни телефони од Sanyo, Samsung, Motorola, LG, Research in Motion, BlackBerry, Palm и помалку познати продавачи, вклучувајќи HTC, Novatel Wireless и Sierra Wireless. Повеќе "

Verizon Wireless

Verizon Wireless

Како и другите големи мобилни оператори, Verizon Wireless често ги наградува своите клиенти (или ги минимизира трошоците за почеток во корист на долгорочна инвестиција), нудејќи големи попусти на мобилни телефони кога ќе се согласите за долгорочен договор за услуги.

Verizon Wireless потоа нуди дури и понатамошни попусти кога купувате онлајн. Verizon Wireless обично продава мобилни телефони од Samsung, LG, Motorola, Nokia, Palm и Research во BlackBerry Motion. Повеќе "

T-Mobile

AndroidAuthority.com

Т-Мобиле нуди стрмни попусти при купување на мобилни телефони преку интернет. Мобилен телефон кој цени од 189,99 долари во продавницата, на пример, може да поминат бесплатно кога ќе го нарачате од практичноста на вашиот домашен компјутер. Т-Мобиле ги нарекува овие "попусти само за Веб".

T-Mobile обично продава мобилни телефони од Samsung, Motorola, Nokia, Sony Ericsson и Research in BlackBerry. Прегледајте ги сите мобилни телефони на T-Mobile тука.

Бидејќи Т-Мобиле користи GSM за својата основна технологија на мобилни телефони, превозникот може да биде корисен и за европските мобилни телефони, покрај американските мобилни телефони. GSM обезбедува подобар меѓународен роаминг. Повеќе "

Virgin Mobile

Virgin Mobile

Virgin Mobile има многу поинаква мантра од својот препродавач на Спринт. Virgin Mobile живее и дише ниски цени на телефони и планови за услуги без договор . Тие особено се насочени кон младата и хип-толпата на сериозно ниски буџети.

Повеќето од нив се цена од 10 до 100 долари со просек од околу 50 долари. Телефоните обично се продаваат од Samsung, UTStarcom, Kyocera и LG.

Но, сепак, обично доаѓаат само со основните карактеристики на денешницата. Не барајте од Virgin Mobile за напредни слушалки кои можат да се натпреваруваат со слични на iPhone или инстинкт .

Додека изборот на Virgin Mobile не е скоро толку голем колку и големите мобилни телефони момчиња, тие се фокусираат директно на еден посебен демографски со телефони по економската линија.

CREDO Mobile

Credo Mobile

Како Virgin Mobile, CREDO Mobile е уште еден продавач на Sprint. За разлика од Virgin Mobile, кредото CREDO Mobile е посебно фокусирано на животната средина и сите работи зелени.

CREDO Mobile донира 1 отсто од трошоците за вашиот мобилен телефон (без дополнителни трошоци или проблеми) за "прогресивни непрофитни организации кои работат за мир, граѓански права, животна средина, економска еднаквост и фер гласање".

Како Virgin Mobile, компанијата не нуди многу голем избор на мобилни телефони. CREDO Mobile обично ги продава Sanyo, LG, Samsung и Motorola мобилните телефони. Повеќе "

Тонови на Земјата

Слично на CREDO Mobile, кој препродава мобилен телефон на Спринт, Земјата тонови препродава AT & T услугата. Додека CREDO Mobile донира 1% од вашите давачки до зелените групи, Земјата тонови всушност донира 100% од својата добивка на еколошките организации.

За жал, сепак, Земјата тонови има многу мала колекција на мобилни телефони, обично од производители на телефони вклучувајќи ги и Моторола и Нокиа. Повеќе "

LetsTalk.com

Привлечноста на LetsTalk.com е нејзината способност да нуди мобилни телефони со силно намалени цени. Но, во оваа индустрија, парите треба да се направат некаде. Кога продавачите се хит на продажба на вистински телефон, тие обично се надомести за тоа во долгорочни услуги такси.

Додека LetsTalk.com ќе ви продаде најновите мобилни телефони за евтини, бесплатни или дури и пари назад, речиси секогаш ќе треба да се поврзете со договор за услуги со мобилен оператор.

Како и Amazon.com, LetsTalk.com има огромен избор на мобилни телефони од многу различни производители. LetsTalk.com обично продава мобилни телефони од LG, Motorola, Research BlackBerry, Palm, Casio, Samsung, Sony Ericsson, Sanyo, Nokia, HTC и Pantech. Повеќе "

Amazon.com

Амазон Продавница. Стаклена врата

Додека Amazon.com е огромен онлајн пазар кој продава речиси сè што би можеле да го побарате, мобилниот телефон на Amazon.com може да биде особено привлечен.

Слично на LetsTalk.com, Amazon.com редовно ги нуди и најновите мобилни телефони со големите попусти. На мобилни телефони понекогаш се бесплатни и дури може да ви плати за да ги купите (т.е. да го купите бесплатно, па дури и да добиете 20 долари назад).

Amazon.com обично продава мобилни телефони од голем број производители на мобилни телефони, вклучувајќи ги Моторола, Blackberry, Palm, LG, Nokia, Sony Ericsson, Sanyo, Samsung, Pantech, Kyocera, UTStarcom, Casio, HTC и Audiovox. Повеќе "

Објавување