Како да извезуваме контакти и е-мејл адреси од Hotmail

Никогаш не губајте ги Вашите Email Hotmail контакти

Ако со гордост поседувате претплата на MSN Hotmail Plus, можете да ги синхронизирате вашите контакти удобно помеѓу Hotmail и Outlook Express , а потоа и понатаму да ги извезувате од второто до саканата апликација или формат.

Дали вашите контакти се заглавени во Hotmail?

Ако немате Hotmail Plus претплата и среќно ја користите бесплатната Hotmail сметка, можеби ќе сакате да ги известите вашите контакти за користење во друга програма или услуга (можеби дури и возбуда, друга бесплатна услуга за електронска пошта ). Дали е потребно да се добие, а потоа да се ослободи од Hotmail Плус за само што малку подвиг?

За среќа, тоа не е. Ако сте подготвени да се вклучите во некоја работа, можете да ги добиете вашите контакти и е-адреси од Hotmail и во универзален формат разумно брзо и со многу автоматизација (контраст со тоа што повторно ќе ги вклучите сите детали при постојано менување на прозорците).

Извези контакти и е-мејл адреси F rom Hotmail

Windows Live Hotmail може да ги зачува вашите контакти во CSV-датотека од која можете да увезете во речиси секој е-мејл адресат.

За да ги известите вашите контакти и нивните е-адреси од бесплатна MSN Hotmail сметка:

Сега можете да ги внесувате вашите контакти и нивните е-адреси од зачуваната. CSV датотека во саканата програма или услуга за е-пошта.