Избор на Streaming Netflix

Netflix пренесува филмови, ТВ емисии и оригинална содржина

Планот за членство Netflix ви овозможува брз пристап до илјадници филмови и ТВ-емисии што може да се емитуваат на кој било интернет-поврзан уред што ја нуди апликацијата Netflix . Компатибилни уреди вклучуваат паметни телевизори, конзоли за игри, стриминг плеери, мобилни телефони и таблети. Можете исто така да поток на вашиот компјутер.

Што е ново (и ексклузивно) на Netflix

Netflix најавува нови и претстојни емисии на својата веб-страница. Некои од програмите се достапни само на Netflix, додека некои се достапни за други слични услуги. Оригиналната содржина на Netflix е достапна исклучиво на Netflix.

Секој месец, веб-страниците за вести и сајтовите за навивачи ја наведуваат новата содржина што доаѓа во Netflix следниот месец или доаѓа наскоро на услугата. Ако содржината го напушта Netflix, тие ги вклучуваат тие информации.

Netflix оригинална содржина

Во прилог на проследување на својата огромна библиотека на телевизиски серии и филмови , Netflix произведува широк спектар на оригинални содржини, кои се достапни за стриминг.

Историја на Netflix Стриминг служба

Netflix воведе streaming во 2007 година, дозволувајќи им на членовите да гледаат телевизиски емисии и филмови на нивните компјутери. Следната година, Netflix формираше партнерства што им овозможија да го следат програмирањето на Xbox 360 , Blu-ray дискови и телевизиски кутии.

Во 2009 година, Netflix почна да проследува на PS3, интернет-поврзани телевизори и други уреди поврзани со интернет. Во 2010 година, Netflix почна да стримува на Apple iPad, iPhone и iPod touch и Nintendo Wii .

Барања за стриминг