Активни лозинка менувач Професионална v9.0

Користете ја оваа програма за да ја избришете лозинката со само неколку кликања

Активни лозинка менувач Професионална v9.0 е многу добро дизајниран премиум Windows лозинка за обновување алатка . Тоа е многу слична на бесплатната ONTP & RE програма, но оваа програма е значително полесна за инсталација и употреба.

Active Password Changer Professional всушност не ја обновува вашата лозинка како популарната Ophcrack програма, бесплатна алатка за враќање на лозинката . Active Password Changer Professional ја брише вашата лозинка, овозможувајќи неограничен пристап до вашиот компјутер.

Важно: Ве молиме прочитајте ги нашите најчесто поставувани прашања за Windows за наплата на лозинка пред да купите Professional Password Changer Professional.

Посетете ја нивната веб-страница

Добрите

Конс

Опис

Повеќе информации за Active Changer Changing Professional v9.0

Кога ќе купите Active Password Changer Professional, ти е дадена врска до инсталационата програма. За време на инсталацијата, добивте неколку опции, од кои сите се стандардно проверени.

Сепак, веројатно е дека ви е потребна оваа алатка, бидејќи сте го изгубиле единствениот пристап до вашиот компјутер, така што единствената апликација што треба да ја инсталирате е онаа што се нарекува " Bootable Disc Creator" .

Како да инсталирам

Очигледно, нема да имате пристап до вашиот компјутер за да го преземете и инсталирате овој софтвер. Овој процес ќе треба да се направи на компјутер на кој имате пристап. Ако немате втор компјутер, само замолете еден пријател да позајми околу еден час. Нема да правите важни промени на овој друг компјутер.

По започнувањето на програмата Bootable Disc Creator како дел од Active Password Changer Professional, само кликнете на неколку копчиња за автоматско да ја преземете ISO-датотеката и потоа да ја снимите на CD или DVD. Ова е многу убава особина бидејќи рачното печатење на ISO-датотеки може да биде збунувачко.

Откако ќе се запали CD или DVD, отстранете го од уредот и ставете го на компјутерот за кој сакате да ја избришете лозинката. Подигнете го изгорениот диск со повторно стартување на компјутерот со дискот во уредот.

APC Professional работи на мала верзија на Windows наречена Windows PE. Оваа компактна верзија на Windows работи целосно од изгорениот диск и ќе започне автоматски, како и софтверот Active Password Changer Professional.

Забелешка: Ако Active Password Changer Professional не започне, најверојатно значи дека компјутерот не е конфигуриран за подигнување на дискот. Погледнете како да се подигнете од CD, DVD или BD Disc за помош.

Неколку кликања преку лесен волшебник и сте завршиле! Отстранете го дискот и потоа рестартирајте го компјутерот. Не е потребна лозинка!

Откако Windows се вчитува, креирајте нова лозинка која можете да ја запамтите.