Топ бесплатни POP3 и IMAP-мејл услуги

Слободен е-пошта звучи убаво, но не е тоа дали договорот каде што добивате бавни страници и многу реклами?

Не и не. Некои бесплатни е-мејл услуги нудат POP или IMAP пристап, што значи дека можете да ги преземете вашите пораки на било која програма за е-пошта (како што се Windows Live Mail , Outlook , Mozilla Thunderbird , Mac OS X Mail или iOS Mail ). И додека сте на пат, сеуште можете да го искористите слободниот веб-интерфејс, кој е често брз и тенок.

Најди ги најдобрите бесплатни POP3 сервис за електронска пошта и бесплатни IMAP-мејл услуги тука.

01 од 08

Gmail (Google Mail) - слободен POP и IMAP

Google Inc.

Gmail е Google пристапот за е-пошта и разговор. Практично неограниченото слободно складирање на интернет ви овозможува да ги собереш сите ваши пораки, а едноставниот, но многу паметен интерфејс на Gmail ви овозможува да ги најдете прецизно и да ги гледате во контекст без напор. ПОП и моќен IMAP пристап го донесуваат Gmail до било која програма или уред за е-пошта.

Gmail поставува контекстуално рекламирање до е-поштата што ја читате.
Gmail Review | Gmail совети | Како да создадам Gmail сметка Повеќе »

02 од 08

Zoho Mail - слободен POP и IMAP

Zoho Corp.

Zoho Mail е цврст сервис за електронска пошта со доволно простор за складирање, POP и IMAP пристап, некоја интеграција со инстант пораки и онлајн канцеларии.

Наменета за професионални корисници, Zoho Mail може да биде уште покорисно организирање пошта, идентификување на клучните пораки и контакти и испраќање на одговорени одговори.
Zoho пошта преглед Повеќе »

03 од 08

Outlook Mail - слободен POP и IMAP

Outlook Mail на Интернет. Мајкрософт, Inc.

Outlook Mail не е само продуктивно и способно е-мејл искуство на интернет, бесплатна е-пошта на Мајкрософт, исто така, може да се пристапи преку IMAP, POP.

Outlook пошта на веб преглед | Outlook.com Преглед Повеќе »

04 од 08

Yahoo! Mail - слободен IMAP и POP

Yahoo! Mail нуди многу онлајн складирање-совршено за флексибилен IMAP пристап, солиден филтер за спам кој е погоден за POP пристап и, се разбира, способен веб-интерфејс.

Додека Yahoo! Поштата е генерално радост да се користи, етикетирање на слободни форми и паметни папки би било убаво. Повеќе "

05 од 08

AOL пошта - слободен POP и IMAP

AOL пошта. AOL Inc.

AOL Mail (исто така познат како AIM пошта ), бесплатна веб-базирана е-пошта на AOL, сјае со неограничено онлајн складирање, солидна заштита од спам и богат, лесен за користење интерфејс. За жал, AOL Mail нема доволно продуктивност (нема етикети, паметни фолдери и навојување на пораки), но прави некои од нив со многу функционален IMAP (како и POP) пристап.

AOL Mail Review Повеќе »

06 од 08

iCloud Mail - слободен IMAP

iCloud Mail. Apple, Inc.

iCloud Mail е бесплатен сервис за електронска пошта од Apple со доволно простор за складирање, IMAP пристап и елегантно функционална веб апликација.

Овој интерфејс на icloud.com не нуди етикети или други понапредни алатки за продуктивност и за организирање на пошта, иако и не поддржува пристап до други сметки за е-пошта. Исто така недостасува POP пристап до iCloud Mail.
iCloud пошта преглед Повеќе »

07 од 08

FreePOPs - бесплатен веб-базиран е-пошта до POP

FreePOPs е високо флексибилна алатка за пристап до сите видови на ресурси - најзначајно бесплатни веб-базирани e-mail сметки - во било која програма за е-пошта преку POP. Поединечните поддржани сервиси би можеле да поддржат повеќе функции, иако и конфигурирањето на FreePOPs и неговите модули би можело да биде полесно. (Windows) Повеќе »

08 од 08

MacFreePOPs - Бесплатна веб-базирана е-пошта за POP

MacFreePOPs го олеснува вклучувањето на FreePOPs на Mac и пристап до веб-базирани e-mail сервиси, како што се Windows Live Hotmail во програмите за е-пошта, како што е Mac OS X Mail. Освен користење на FreePOPs како услуга, MacFreePOPs ви дава пристапен интерфејс за поставување на подесувањата или дури и за гледање на лог датотеки. Тоа е штета што MacFreePOPs наследува од FreePOPs неможноста да испрати пошта. (Mac) Повеќе »