Слободен Pop-Up реклами и Messenger Service Spam Блокирање на софтвер

Штит вашиот компјутер од досадни Pop-Up реклама

Google Toolbar
Google Toolbar не само што ви помага да блокирате досадни pop-up реклами, туку исто така ви овозможува да ги пополнувате формите со еден клик, ограничете ги вашите веб-пребарувања до одредена земја или само во рамките на страниците на една страница и многу други корисни опции.

Yahoo Companion Toolbar
Yahoo Companion Toolbar е сличен на Google Toolbar. Тој нуди различни функции дизајнирани да направат веб сурфање, а особено веб пребарување полесно и поефикасно. Како дополнителен бонус исто така ви овозможува да контролирате како и ако ќе се појават скокачки прозорци.

Поп-ап замрзнувач бесплатно
Сурфајте со стил со оваа бесплатна алатка за блокирање на рекламирање на пребарувачи за Internet Explorer и Netscape. Оваа програма е потполно бесплатна и не бара регистрација за користење или преземање.

Стоп-на-Pop-Up
Stop-the-Pop-Up е бесплатен pop-up блокер кој ги спречува сите досадни pop-up прозорци да се појавуваат додека пребарувате на интернет.

Поп-ап убиец
Free-Popup-Killer БЕСПЛАТНИ вашиот сурфање. Тоа без никаков напор ги убива оние невидливи позадина што ги измазнуваат вашите пропусниот опсег ($ $) и ги забавуваат вашите преземања.

NoAds
NoAds престанува рекламирање на скокачки прозорци на интернет од начинот на вашиот веб сурфање. NoAds е целосно конфигурибилен, овозможувајќи ви да одредите кои реклами сакате да ги уништите автоматски.

Стоп за Messenger Spam
Нашиот софтвер им овозможува на секој корисник, па дури и оние со минимално познавање на компјутерите, за да може да спречи мејлер спам со еден клик.

SecretMaker
"Се-во-едно" SECRETMAKER е дизајниран да им помогне на корисниците да го задржат својот е-мејл-кутија слободен од спам, да ги избегнуваат иритирачките прекини на реклами и банери, да ја заштитат нивната приватност и да избегнат профилирање и ефикасно да користат интернет за приватна или деловна употреба.