Листа на iPad апликации на Apple

Барате одличен начин за закрепнување на вашата апликациска библиотека? Apple има бројни апликации кои може да се симнуваат на вашиот iPad, вклучувајќи апликација за забавни филмови, врска со образовни ресурси и далечински управувач за iTunes. И сега кога iLife и iWork се бесплатни за новите сопственици, имате пристап до апликации за продуктивност и креативност.

Ако имате проблеми со наоѓање на нив во продавницата за апликации, или едноставно не сакате да одите во проблеми за пребарување на секој од нив поединечно, тука е листата на сите апликации на Apple во App Store.

Најдобри бесплатни iPad апликации

Забележете: Апликациите iWork и iLife може да не се бесплатни на Вашиот уред. Тие се бесплатни само за сопствениците на новите уреди, почнувајќи со пуштањето на iPhone 5S и iPad Air. IPad Pro и некои нови iPad-ови со дополнителни можности за складирање може да дојдат со претходно инсталирани некои од овие апликации.

iWork Productivity Suite

IWork сет на апликации се бесплатни за сопствениците на нови iOS уреди. Дури и ако сте неодамна купиле iPhone, можете да ги преземете овие на вашиот iPad, додека тие се на иста сметка на Apple.

Дознајте повеќе за iWork

iLife Креативност Suite

Како iWork сопствена, iLife сега е бесплатна за нови уреди со iOS.

Апликации за општ интерес

Епл комунални услуги

Алатки за програмери

Најдобар бесплатен iPad Игри