Како да најдете роденден Меме за пријател

Или создадете сопствен роденденски мем

Сите ние имаме еден од тие пријатели. Знаеш, пријател кој инсистира да го прослави својот роденденски месец како да е месец што заслужува меѓународно признание? Се разбира, за овој пријател, нема обичен роденден мем ќе стори. Ќе ви треба нешто што е малку посебно за објавување на нејзините Фејсбук, Твитер, Инстаграм и сите други места за објавување. Имаме лажичка на најдобрите места за да го пронајдеме вистинскиот мем за вистинската личност. Ако немате среќа да го пронајдете вистинскиот, можете да ја испробате вашата среќа за да видите дали можете да создадете слика што ќе се претвори во мем.

MemeGenerator.net

Што ако ти реков роден Меј. Screenshot memegenerator.net

MemeGenerator.net е уште еден супер популарен мем генератор веб-сајт многу луѓе слушнале за. Ако барате солиден онлајн мем генератор, ова е одличен залог. Ако одлучите да барате роденденски мем наместо да креирате еден, најлесниот начин да ги пронајдете е да пребарувате врз основа на вашиот омилен мем карактер и да го додадете зборот "роденден", како што се Birthday Birthday Grumpy Cat или Happy Birthday Panda.

Повеќе "

Имгур

Се плаши да побара од Енди чуда за роденденот на Скот. Screenshot imgur.com

Со големо и ентузијастично следење, Имгур може да ви звучи познат. Тоа е една од најпопуларните сајтови на интернет за да најдете и да креирате меми. Лесно пребарувања за да најдете роденденски меми: среќен роденден и (едноставно стар) роденден.

Повеќе "

Pinterest

Среќен роденден на Pinterest. Screenshot Pinterest.com

Ах, Pinterest. Дали има нешто што не можете да го најдете на Pinterest? (Ќе се вратиме на вас кога размислуваме за одговор.) Pinterest бара да се регистрирате со нив ако немате сметка (или можете да се регистрирате со Фејсбук). Практични пребарувања за да најдат забавни роденденски меми: среќен роденден, смешен роденден и цитати за роденден BFF.

Повеќе "

Моите Среќни родендени желби

Моите Среќни родендени желби. Скриншот myhappybirthdaywishes.com

Веб-страницата на мојата Среќна роденденски желби е добар ресурс ако барате забавна роденденска слика и претпочитате да пребарувате низ листата на "најдобри" наместо општо пребарување на интернет. Можете да ги стесните до мислења со желби за роденден со кликнување на желби и избор на објава што сакате да ја истражите.

Повеќе "

Canva

Опција за социјални медиуми на Канва. Screenshot canva.com

Ако не сте ја најдовме само вистинската слика за да создадете среќен роденденски мем за тој посебен пријател, Canva може да биде страница (или апликација за iPhone и Android) за вас. [iOS │ Андроид]

Повеќе "

Imgflip

Креирање на роденденски мем користејќи imgflip. Screenshot imgflip.com

Imgflip е друга веб-страница првенствено за прелистување, споделување и создавање на меми. Посебното нешто за Imgflip е опцијата да се создадат GIFs и пита графики, како и. (Дигитални табели?) Додека можете да ги пребарувате најновите меми или жешки меми, кога ќе влезете во пребарување, ќе ви бидат презентирани празни мем-обрасци за да изберете за да креирате своја.

Повеќе "

iMeme апликација за компјутер или Mac

Креирање на роденденски мем со iMeme. Screenshot iMeme

iMeme е стара училишна апликација за вашиот компјутер или Mac.

Повеќе "

Апликација Мематик

Креирање на роденденски мем со Mematic за iPhone. Mematic екранот

Кога ви треба роденденски мем и ви е потребен брзо (дали е навистина 11:59 PM веќе?), Апликацијата Mematic е најбрзиот опција за креирање на мем. [iOS │ Андроид]

Повеќе "